Міністр праці Словаччини Ріхтер: Ми не хочемо дешевої робочої сили з України

6
4

Міністр праці Словаччини пояснив, що країна мусить створити комфортні умови для місцевих жителів.

У сусідньому із Закарпаттям Міхаловце зареєстровано офіційно 526 іноземних працівників. Більшість із них з України. Серед місцевого ж населення існує трудова міграція, адже словаки також шукають роботу із кращими фінансовими умовами.

З цього приводу у Міхалцове зустрілися урядовці, які обговорили перспективний план для створення комфортних умов для праці місцевих жителів. Міністр праці Словаччини Ріхтер так і заявив: Ми не хочемо дешевої робочої сили з України. Ми зацікавлені в нормальних умовах праці для громадян Словаччини.

Наразі повідомляється, що перспективний план розрахований на три роки і до 2022-року мусить бути втілений у життя. Вже найближчим часом у Міхаловце буде створено додатково 824-робочих міст, що значно прискорить шляхи подолання безробіття у Словаччині.

Коментарі

М
Майдаун

Князь,та кому ти розказуєш? Ти чоловік наш,роботяга, порядний русин.А тота блювота заперевальна,яка нигда не робила, лем отравляла людям життя та оно знає,што то пахати на зароботках.?Вно фальоватоє вже зарву має на заробітчанські гроші, бо відітелі ви там лопатув гребете долляри. Гута би їх побила,швідомлю бандерувську.Де тот “рай”,скоти галицькі,што скакалисьте за нього і розвалювали державу!? Оби заклялисьтеся,коллеро д’явольська!

К
Князь

до Центровський. Ти нибораку хоть розумiешься у тому, про що пишеш? Чи ляпаш аби було? Якщо хтось з из закарпатцiв i мае 900 евро на словаках, та то тому, що робит як пуслiднiй раб по 12 i бiльше годин, 6 та 7 днiв на тиждень. А словак робить 5 днiв по 8 годин, а тому нашi там не то що дешева робоча сила, а даже наiдешевша, бо словак би за такий графiк попросив у 3 рази бiльше.

Т
Троцкій

Дадада. Кошіцькі цигани аж бігом біжать, хочуть влаштуватися на завод. Українці їх місця позаймали.

Ц
Центровський

а шо, наші там дешева робоча сила? Усі закарпатці там не меньше 900-1000 евро заробляють, самі словаки не намного більше заробляють, шось тот Ріхтер пургу прогнав...

Читайте також