Міністр розвитку: Із "Великим будівництвом" Зеленського є проблеми

8
3

Про це на своїй сторінці у мережі "Фейсбук" повідомив міністр розвитку Олексій Чернишов.

Програма Президента «Велике будівництво» — масштабний та амбітний проєкт, мета якого — покращити життя кожного громадянина. До того ж це величезна відповідальність. Отже якість побудованих і реконструйованих об’єктів і терміни виконання робіт мають бути під жорстким контролем.

Задля його забезпечення Міністерством розвитку громад та територій України створено спеціальну інспекційну групу, яка минулого тижня провела перевірку десяти об’єктів програми «Велике будівництво» в двох областях. Перші результати не дуже позитивні.

Оцінка здійснювалася за такими критеріями, як відповідність державним будівельним нормам, зокрема в частині безпеки експлуатації, інклюзивності, та стандартам розвитку соціальної інфраструктури. Спеціалісти групи також оцінюють дотримання термінів закінчення будівельних робіт і запланованих дат відкриття.

До речі, якість і терміни виконання будівельних робіт у кожній області стануть основою для оцінки ефективності голів облдержадміністрацій. Про це повідомимо додатково — інформація буде прозорою.

Нагадаємо, вчора Зеленський порівняв міських голів, які проти президента із сепаратистами.

Коментарі

М
Марина

Он дорогу Долина — Міжгір’я — Хуст роблять, а її певно років з 20 не робили... Рим теж не за один день будували. Ну і так коментарі подивитись, то це сам Зеленський мав би класти асфальт і бетон заливати. Ще треба контролювати роботу "на місці"...

І
ІШТВАН

ЗЕ ПОБУДУЄ ВАМ ЦІЛИЙ КВАРТАЛ95 ТІЛЬКИ ВИ НЕ СМІЯТИСЯ БУДЕТЕ А РЕВАТИ!

Т
Троцкій

Да, на Закарпатті таке вже "Велике Будівництво" що його котролювати неможливо. Бо його взагалі нема.

Читайте також