Міністр Степанов: На Закарпатті можуть посилити карантинні заходи

13
6

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов не виключає, що Закарпатську область доведеться готувати до запровадження додаткових карантинних обмежень у зв’язку зі складною ситуацією із захворюваністю на коронавірус у регіоні.

Про це повідомляє Офіс президента.

За його словами, додаткові обмеження можуть бути запроваджені на один тиждень. Ситуацію в області він назвав такою, що викликає занепокоєння.

Степанов планує відвідати Львівську та Закарпатську області, які є лідерами за кількістю інфікованих COVID-19, та заслухати пропозиції місцевої влади.

Нині у Закарпатські області зафіксовано 2069 випадків захворювань на коронавірус, з них 54 — летальні, 842 людини одужало. За останню добу виявлено 109 випадків коронавірусу, 1 пацієнт помер, 9 — одужало.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДА
ДО Англієць

ЯК у вас чіпізація,вишок 5g багато повалили?

А
Англієць

Не шановні мукачево нет,якщо ви будете продовжувати цю брехню є велика підстава звинуватити вас в дезінформації!!!!проживаю в Англії червоній зоні обмеженя знімають карантин послаблують!Воз заявила що лиш і лиш слабі люди можуть хворіти ковід бо він призводить до загострення,ви же кируєтесь владою але до добоа не доведе!Поки Мвф дає гроші на боротьбу буде карантин але як перестануть то зникне!І памятайте мукачево нет Венгрія теж кридетує Україну і якщо довг неможе буде відати то забируть землею а вас попросту закриють бо ви і ваші брезливі і підкупні новини нічого не варті!!!

С
Статист

Як тільки помруть ці нижні коментатори від covid-19 , зразу увіруємо в цю чергову пандемію . Алілуя !

М
Майдаун

Марго бандерувська лепава,18:03,ты по руськи пишеш!? Заготовки ти не отсохли, опілки в копони не почали тліти од руського? Ти плісінь схроновська,тиіди строєм у хлів польський бо пан тя лишіть на гнойови здихати! Смрад чортув!

К
Капец

Ты дурачок, из " львова" иди строевым шагом походи. у тебя дома скоро парад а ты тут все учишь!!!

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Українці щоб не хворіти,треба зміцнювати імунітет,наприклад фізичні вправи робити кожен день!Ось справжні патріоти не бояться того вірусу!Вам лайфхак від патріотів,візьміть знайдіть відео в інеті з нашого святого майдану,там де наша світова зірка Руслана зі сцени закликала майдановців скакати під "хто не скаче,той москаль" ну ось візьміть одягнить вишиванку і включаєте відео і скачить під вигуки з нашого святого майдану і так кожен день скачить по 10-15 хвилин в день,це вам зміцнить імунітет і вірус не візьме.А якщо ще захочете крім імунітету покращити свою фігуру,то під ці вправи одягайте на голову велику кастрюлю і скачить так з нагрузкою!!!Ми так взимку на нашому святому майдану так кожен день скакали і не хворіли вірусами!!!

Читайте також