Міністр закордонних справ Угорщини приїде на Закарпаття з офіційним візитом

7
13

Як стало відомо Мукачево.Net, він відбудеться вже наприкінці наступного тижня - у п'ятницю, 23 січня.

У планах візиту, попередньо, відвідини Ужгорода та Берегова, зустріч з місцевою елітою та інтелігенцією, а також аналіз підготовки до відкриття нових пунктів пропуску між Україною та Угорщиною, які мають бути відкриті вже у 2016 році.

Варто зауважити, що Петер Сійярто вперше прибуде на Закарпаття (але вже був у Києві) після того, як змінив на посту міністра МЗС Яноша Мартоні, який очолював відомство з 2010 року - з моменту перемоги на парламентських виборах партії Віктора Орбана "Фідес".

Особливо цікаво цей візит виглядає після візиту, хай і не офіційного, міністра МЗС України Павла Клімкіна на Закарпаття, де він зробив дуже резонансну заяву.

Мукачево.Net

Коментарі

M
munkasc

до 77-ставлю свій підпис під твоїм текстом

7
77

Й ПОВІРЬТЕ ЯКЩО ЗАКАРПАТЦІ БУДУТЬ ОБИРАТИ ДЕ ГИБНУТИ ТО ОНИ УБЕРУТЬ ПЕРЕВАЛИ!!! БО ЙСЯ УКРАЇНА НИГДА НИЩИТАЛА НАС ЗА ЛЮДЕЙ!!! ТАКШО БУДЬТЕ НАУВАЗІ ШО ЗАКАРПАТТЯ МАЄ СВОЮ ДУМКУ ДО ЦІЄЇ СИТУАЦІЇ В ЗОМБО-КРАЇНІ!! ЙСЯ ВЛАДА ВЖЕ НИДОВГО БУДЕ СКОРО ОБЯВЛЯТЬ ДЕФОЛТ Й ПОВТІКАВУТЬ ДИСЬ ЗАГРАНИЦЮ А НАС ЛИШАТЬ ТУЙ ПОДИХАТИ!!! УКРАЇНА ІСНУЄ ДОТИ ДОКИ БУДУТЬ ДАВАТИ КРЕДИТИ З ЗАГРАНИЦІ!!! ТАКШО ДУМАЙТЕ ЗАКАРПАТЦІ ЗА ШТО ГИБНУТИ ЧИ ЗА УКРАЇНУ ЯКА НИГДА НИВСТАНЕ З КОЛІН ЧИ ЗА НАШ КРАЙ ЯКИЙ ЩЕ МАЄ ХОТЬ ЯКУСЬ НАДІЮ НА НОРМАЛЬНЕ ЖИТТЯ!

7
77

ВОЄНКОМУ!! ТИ ДУМАШ ШО ПОСТОЯНО БУДЕШ ПРИ ВЛАДІ??? ВИ ОТПРАВЛЯЄТЕ ТУДИ АБИ ЛЮДИ ВБИВАЛИ ЛЮДЕЙ!! А ЙСЕ ЯК МІНІМУМ ТРИБУНАЛ! ТАМ ТАКІЖЕ ЛЮДИ ЯК І ВИ! ТОЖЕ ХОЧУТЬ ЖИТИ! ВИ ВОЄНКОМИ ОЗЬМЕТЕ НА СЕБЕ ГРІХ ШО ВИ ОТПРАВЛЯЄТЕ НАС УБИВАТИ ЛЮДЕЙ?? ЧИ ВИ ДУМАЄТЕ ШО МАЄТЕ БУДИНКИ ДИСЬ ЗАКОРДОНОМ ТА ВАС ТО НЕКАСНЕСЯ ЯК АЗАРОВА?? МИ ЗАКАРПАТЦІ ВАС НАЙДЕМЕ ХОТЬ Й ПУД ЧОРНОВ ЗИМЛЬОВ ЯК БУДЕ ТРЕБА!! ЧЕРЕЗ ЙСЬЮ ВЛАДУ МИ МАЄМЕ ШЛЯТИСЯ ЯК КУРВИ ПО ВСЬОМУ СВІТУ АБИ КОПИЙКУ ЗАРОБИТИ А ЧИМ КОПИЙКУ ЗАРОБИМЕ ТА ВИ ВЖЕ НАС ЧЕКАЄТЕ АБИ СЬОМУ НА ЛАПУ, ТОМУ НА ЛАПУ ТА ЙДИ ДАЛЬШЕ БОМЖУЙ ЦІЛИМ СВІТОМ!! МЕНІ ТАКА ВЛАДА НЕНУЖНА Й ТАКА КРАЇНА!! ТУЙКА ПИШУТЬ ЛЮДИ ЛЕМ 5-ТУ ЧАСТИНУ ТОГО ШО НАКИПІЛО ДО СИЇ УКРАЇНИ!! ТАКШО ХОЧЕТЕ НАЗИВАЙТЕНЯ СЕПЕРАТИСТОМ НО Я БУДУ ВІДСТОЮВАТИ СВОЮ ТОЧКУ БАЧЕННЯ ДЕ В ОСНОВІ ЗАКЛАДЕНО СЛОВО "СІМЯ" А НЕ ЯКАСЬ БОМЖАРНА УКРАЇНА! МЕНІ ПЛЮВАТИ НА НА ЙСЮ БОМЖАРНУ УКРАЇНУ ЯКА ДАЖЕ ШВАБЛИКИ НОРМАЛЬНІ НЕВИПУЩАТЬ!! МЕНІ ОСНОВА МОЯ МАЙБУТНЯ СІМЯ І АБИ Я МІГ ЇЇ ЗАБЕЗПЕЧИТИ! Й СЕ Я ДУМАВУ ШО ДУМКА КОЖНО!

7
77

треба вже шось робити бо там заперевалом якісь зомбі ходять!!! я народився в закарпатті й якщо буде треба то загину за нього но ту наволоч непущу з києва до нас командувати!!!! (до чого нас довела йся україна?? я би мав думати де найти собі свою другу половинку й завестись сімєю а шо тепер?? просто нич нехочу покашто мати докіть нинайду собі нормальну ЛЮДСЬКУ роботу аби міг забезпечувати родину ... бо у нас в україні нереально нормальні гроші заробити!! докіть ще йся україна буде нас грабити й нич за простий люд недумати?? чому там у європі люди годни жити а ми маємо виживати?? чому??? што мені дала україна?? она лем забирать послідню копийку з жеба жибрака!!! чому ми закарпатці неможемо жити як ЛЮДИ!! чому я маю йти вбивати других людей?? чому мене держава змушує взяти на себе цей гріх??? там такіже люди як і я! такшо воєнкоме несоветуву іти до мене або тігати мене по судах бо тубіже буде піло!!! КІТЬ КОГОСЬ З ЗАКАРПАТЦІВ ТИПИРЬ ПОСАДЯТЬ ЗА УХИЛЕННЯ ТО ВИ ТРУПИ БО ВСІХ ВЖЕ ДОПЕКЛИ.

М
Мункач

Пане мiнiстр. Вiдновiть iсторичну справедливiсть!

МС
мадяре спасітє

утягніть нас з сього гавна под назвов окраина)

0
00

йой забириня мадяре з сиї україни хотьшовтя буду робити лем платими хоть 800$ бо моя кончена країна зробила мене натуральним БОМЖОМ!!!!

І
іван

Люди, треба паспорт.. ко може зробити паспорт за розумну ціну - звоніт за телефоном 0953305545

О
Олександр

Дякую, що адекватно сприймаєте критику і оперативно реагуєте на зауваження. До речі, прізвище мінстра все-таки Сійярто, саме так, як ви і вказали. Задоволений!

П
Показово

Міністр закордонних справ сусідньої держави приїде не у Кийов, а Закарпаття. Слава Закарпаттю!

Ф
Ферій

Мадярський міністр при1хав та у1хав. Раніше був та ще буде. Нічого особливого. А Клімкіну краще турне робити по Донбасу.А туй помочи нич не годен,тільки як сильніше гайки народу закрутити.Бо народ Зпкпрпаття якось виживає.

ДО
До Олександра

Відразу ж уточнили обидві неточності. Дякуємо за зауваження

О
Олександр

Шановна редакція! Міністра закордонних справ Угорщини звати Петер Сіййарто. І, як розуміти "особливо цікаво він виглядає". Виходячи з побудови вашого тексту виходить що цікаво виглядає міністр, хоча думаю, що на увазі ви мали все-таки візит.

Читайте також