Міри будуть послаблені: Уряд планує продовжити карантин до 12 травня

5
43

Стало відомо, що 22 квітня Кабмін розгляне рішення про продовження карантину.

Карантин в Україні можуть продовжити як мінімум до 12 травня. Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в коментарі РБК-Україна.

"Чекайте середи. На засіданні уряду буде прийнято рішення про продовження або скорочення карантину. 22-го Кабмін розгляне. Головний санітарний лікар прогнозує, що щонайменше до 12 травня. Рішення приймає уряд", - заявив Ляшко

Прем'єр Денис Шмигаль також повідомив, що Кабмін планує продовжити карантин, але в той же час пом'якшити заходи в деяких сферах. Він також зазначив, що пік захворюваності варто очікувати на початок травня. Крім того, він додав, що після проходження піку Кабмін почне впроваджувати антикризові заходи з підтримки економіки.

«На найближче засідання уряду будемо виносити постанову про продовження дії карантину. Продовжувати ми збираємося до 12 травня. Це викликано нашим рівнем захворюваності і небезпекою, яку становить коронавірусна хвороба», — пояснив глава МОЗ Максим Степанов

«Наприклад, прогулянки в парках, але вони будуть обмежені за кількістю осіб, використання індивідуальних засобів захисту», — додав глава МОЗ.

Також в країні будуть поступово відкривати музеї та інші громадські місця, але з чітким дотриманням дистанції і термоскринінгом на вході.

Степанов додав, що в Україні буде діяти ще низка пом’якшень, всі вони будуть чітко регламентовані.

Нагадаємо, що станом на 20 квітня на Закарпатті було зафіксовано 196 випадків коронавірусу.

Коментарі

ДН
До нижнього

Iнтелект так i пре ...! Бравiсь уроки в попугая ,бандiто, кеша? Великый був битярь ! Де зараз тусуеся пiрнатый бандiтом кешка? Як там мафiя куштановська ? Чуеш, позирай , йсе мукачево мостянка детка ...гуканы недобитi ! Сиди рiвно, закрый свою каналiзацiю i не вчи людей жити, своi понти сiльськi , контрабас , нюхiс держи при собi, нормальнi люди на дешевi понти не ведуться....краще пiди на Франка там вiдкрий рота , може повезе i напхают тобi цiлий пысок з прицепом ухйiв , капуцин недорозвинутий !

КН
к нижнему ботяре

Ты рот свой закрой, а то воняешь дешевыми понтами и гнилью от зубов.

ДН
До нижнього

В тому , що в данii злодii не розiкрали заводи, фабрики...в Данii закони пишуть не жулики , як на украiнi , в данii суддi вiдправляють за грати корупцioнерiв,злодiiв та вбивць ...! Продовжувати, що не так в Данii ? Розiкрали вукраiну , людей зробили рабами та баранами , неучами , що не знають яка форма правлiння в Данii ! Думаете , ож сша веде агресивний капiталiзм, то всi краiни капiталiстичнi ! Капiталiзм породжуе бомжiв, гетто, безробiтних, кримiнал ! В Данii цього всього немае ! Вчи мат.честь, а не ходи по свiту з роздявленим писком! Ще один момент , в мене власна справа, де в мене працюють 4 руських, 1 датчанин I , 1 iталянець ! Тому закрий свiй рот, неуч понторезный !

К2
к 20:06

Так ты в Дании на европейских буржуев работаешь. В Москве также на русских буржуев узбеки и таджики работают. Так в чем российский капитализм лучше датского?

Д1
До 19:19

Накравiсь та ходиш слiпим по свiту , роздявиш рота та позираеш , як баран ...толку , що шляешся по свiту ! На вiдмiну вiд тебе я навчався за бугром, за бугром i працюю , тут в Данii i живу , а ти й далi ходи та блатуй, лем не забудь податки платити i повёрнута грошi , щось людям винен! Такi , як ти фарсовщикы при ссср мотали сроки , а не вчили , як жити!

ДН
До неалекватних

Слухайте, вы ідіоти, СССР, була нашою державою 70 років, за цей час наші діди, співвітчизники, побудували стільки, шо вашій вільній Україні і неснилось, уже 27 років крадуть державне майно, нищать а ще й так усе не украли. Парад попедь треба, як память про подвиг, слава, і нам ніколи і ніде недокаде що ми слабаки, а день пам'яті і примирення най собі європейці, особенно Меркель, засуне в свою жирну ж... Пу. З чим ми маємо, переможці, миритися, з геноцидом, фашистоми, камерою для смертних і так дале? Вірус є, хвороба існує, но.... Багато у Європі і США списують людей що ніби они умерли від хвороби і дістаюиь за них кошти, страховка життя, не проводячи вскритіє. Саме головне, нам хочуть вбити сидіть дома на роботу не выход те, а потом бац!!!! І всьо спишуть на ций вірус, економіки не буде, грошей не буде, долар подскочить, одні помирають, оні промовчать, інші в їдуть. І так будемо жити

Д1
До 15:30

Дурачок жив в Росії - 10 років , а ще побував в близько 90 країн світу . Список тобі немає змісту надавати - ти ж злидень , й так не маєш можливості відвідати , вивчити , щоб перевірити все .

К1
к 18:13

Прибегало христианские население Кавказа - Грузия. Мусульманские народы Кавказа поддерживали Турцию.

Д1
До 17:33

Ти ще менi про Китай та манжурiю поговори ! Кавказ сам два рази прибiгав до царя по допомогу , коли цих горних баранiв вирiзали турки ! По-друге , йшла мова про цивiлiзовану европу , яка знищувала пiд корень корiннi населення на рiзних континентах свiту !

О
Олександр

До Бот 21.04.2020 16:38. Да какого чёрта ты несёш, Сомаре гроші треба Економити, а не на пістянок всяких тратити та ся рисовати, а пак у матири з пінзії на сигарети мальборо клянчити...

К1
к 16:57

Индеец кацапский, прочитай о завоевании генералом Ермоловым народов Кавказа. А потом открывай хлеборезку о крови по локоть.

М
Мукачево

Мукачівці то бидло, ошибка еволюції. Кончені дегенерати. Ніщі цигани. Но не всі, лиш 99 процентів

Д1
До 15:50

Кров по лiктi-це стьоб над вами баранами , якi протирали штани в школах i курили бамбук, макакы верховинськi !!

Д1
До 15:50

Це не колонii , баране ! По-друге, твоя европа в сша, канадi, австралii знищила пiд корень корiнне населення, але Це так по -европейськи! Все i так зрозумiло, що европа це фашисти та паразити ! Ти iнколи думай, що пишеш ...поганий з тебе адвокат ...пiдставляеш свого клiента в якого кров по лiктi !!

ИС
Иосиф Сталин

Однi бля полiтики дiванi, не траба нам Самоiзоляцiю, бо у нас нее карантина бо ЧС нико не уводив нашi конституцiйнi права порушують кожен день а ви даже того не розумiете, а баветеся у порядних

Б
Бот

Умникам которые пишут, что нужно думать на перед и не писать, что теперь денег на еду нету) Как там мамка с папкой все на паску купили, приготовили, вы уроды шовдаря нажрались, и айда в коментах кукарекать как что и кому делать нужно?

К
колонія

Пак він годен і британсько-французькі колонії назвати: США, Канада, Австралія, Нова Зеландія.

Д1
До 14:35

Де побудували цивiлiзацiю в колонiях??? Назви Колонii ? Може Конго-Це бельгiя ! Iндiя-Це британiя ! Руанда -францiя ! Ти про що пишеш , дурачок ??

А
Айно

УДОРВІТЬСЯ мало уд того віруса , лем про маску незабивайте: https://www.youtube.com/watch?v=NWzUH-vgpng

Г
Гукан

Хто ся плює на Господа, то має бути протестований на коронавірус у мукачівскій лікарні. Буде плюс чи мінус, однаково облити і обсипати хлоркою. Не политі хлоркою антихристи можуть становити небезпеку і рознозити заразу, коли буде послаблений карантин.

Д1
До 14:07

Де була колонізація ЄВРОПОЮ І США - там всюди життя , а куди плюнула "рАсЄя" - там злидні і відчай. Пройдися по мапі .... географ "любитель"

С
Саша

Ідіоти! За що жити? Де працювати?

Д1
До 13:17

Европа колонiзувала всю африку , iндокитай, латинську америку до 1945 р -Це ix капiтал !! Европа так сама , як i США живе за ресурс iнших краiн ! Несе Европа та сша дерьмократiб там де е нафта, газ, лiси, руда, золото, уран i т.д

ЛФ
ляля фафа

розпустіть ушитку нижню маргу у Хащу до 100 фрасу

С
СТАЛІН

Друга світова війна закінчилася - 02.09.1945року. В ній приймали участь велика кількість країн. Це - ФАКТ ! Повірте , Я- грузин знаю , що кажу. Чи перемогли б нацизм (німеччини) і фашизм (італії) без допомоги ? Звичайно -ні ! Пропаганда зробила свою справу тоді .... Ми перемогли ? Але сьогодні , мені навіть не здається , а Я ЗНАЮ І БАЧУ , що НІ . ЄВРОПА і світ відбудувалися з руїн , що ми їм залишили , а вони тепер нам МЕРСЕДЕСИ І ФЕРАРІ , БМВ І ЛАМБОРДЖІНІ, АУДІ І БЕНТЛІ ........ продають . Про їхній височезний рівень життя , соц захист і мед обслуговування , продукти харчування і світові курорти ..... Я просто мовчу . А ви не мовчіть , долбануті пропагандою , їдьте і подивіться . Японія ,США , Німеччина .... світ відкритий вже . Я всіх ...ВІДПУСТИВ .

М
Мукачівець

Їжі повно ! Купуй , ніхто не обмежує . Чи ти жив одним днем ? Тоді читай басні про стрекозу і мураху - можливо , в майбутньому будеш обачнішим. Всі планують наперед , а ти і тобі подібні все "соЖРАЛИ" . А ми й далі їмо , економніше , але їмо . В кінці-кінців , йди в поле . Праця є , тобі заплатять за працю . Чи ти з "рАсЄї" ? Заробив - випив - нажрався . Ми тут ,У СЕБЕ, не такі.

ДГ
До гукана

А коли плюне ? Плюватель ? Гальмо ти , релігйне !

Г
Гукан

Як далі жити на світі? йде бетяр-бугай 2 метри, бирує, може любого біка забити. А як чує про коронавірус, то стає як бімбак бідишний(Олександр).

М
Майдаун

А ти видів лічно вірус!? Вот іде по волици телка.Ти знажш, ош уна має п..ду,но ти ї в ниї не видів!

О
Олександр

До Гукана. Ти шо лічно відів Антихриста?. Чи гребе тя?. Надумалисьте си богів, антихристів... А чорт точно з рогами? 21 СТОЛІТТЯ СОМАРЕ.

5
555

Продовжить уже до декабря што дурете людей мисяць на мисяць перетягуете.

Г
Гукан

Думаю, що коронавірус переформатує не тільки економіку. Ніде у цивілізованому світі такого не було, щоб можна було виходити з дому всього два рази на тиждень. Згадую, навіть антихристи-совіти не забороняли відвідувати церкву на паску. Можна плюнути на Бога, не долетить. А от як Бог плюне!

К
Капець

Коли вже каструвати будуть цих шизофреників? Най собі дома в карантин бавляться!

ПО
Пушкін Олександр

1-го березня у влади була розвилка з 2-ма варіантами: 1) Запускати всіх через кордон в Україну, але ввести жорсткий загальнодержавний карантин; 2) Закрити наглухо кордони для всіх вїзжаючих (насамперед, заробітчан, туристів та ін.) без введення загальнодержавного карантину. Обрали варіант 1 - як бачимо, обрали дефолт.

П
Петровна

Але голодні збанкрутілі злі люди рано---..... ЧОГО ГОЛОДНІ того що живите в кредит ...круті айфони купуєте?? місяц без ЗП і вже умираєте??? Ко нормальний то все має гроші на чорний динь..а ко лох то купує телефони по 40 тис в кредит а типирь плаче... Вас нико не вичв откладовати гроші??? розпад СССР не навчив ...не маєте грошей ідіть у поле і там все робота є і садіть собі та їште

Д
Дєдивоєвалі

Рівень життя в Німеччині і Росії... Хто раком стоїть?

Я
Я

Їх спасає тільки то що неможна збиратися для мітингів та немає транспортного сполучення, щоб поїхати на київ. Але голодні збанкрутілі злі люди рано чи пізно всеодно до них доберуться. Весь світ зрозумів що економічні наслідки будуть набагато більші, тому послаблює карантин , а нашим чинушкам в Києві добре живется, адже вели мережі супермаркетів та інші ( Алло, копійочка, епіцентр) і не думали закриватися і збирають основні заробітки в той час як прості бідні люди вже 1 без копійки доходу сидять. Із послаблень відкрили тільки Ломбарби, аби люди останнє від хати принесли жидам.

ДН
До нижнiх

ЕвропI немае , що святкувати -ссср поставила ix фашистiв раком !!

В
Вася

Ні но за парад круто. Вся Європа якраз лиш задєдиваєвали думає. Там давно всі насрали на пабєду. Даже Ху..ло перенесло то мракобєсіє.

C
cecslrf

По перше день перемоги ,вже іхто не святкує парадами .Хіба шо росія ,і то вони скасували парад,да то вже не смішно.

:
:(

Ідіоти, економіка зовсім здохне.

Б
Балога

...I знову продовжать карантин на цiлий травень! Йоду йододефицитним

Б
Балога

ВсI знали в кого е бошка на плечах , що буде продовження карантину ! Чому ? По-перше , День Перемоги над об’днаною , фашистською европою не дадуть святкувати ! По-друге, придумали лоховiрус , який повинен знмщити економiку ! По-трете , згодом напишуть, що зросла велика кiлькiсть хворих та померлих на/ вiд лоховiруса ! Йоду йододефицитним !

Читайте також