Міс біологічний факультет 2008 –

10
1

Млинарська Поліна

 Вже кілька років поспіль на біологічному факультеті УжНУ відбувається свято краси та грації «Міс біологічного факультету». Не став виключенням і цей рік. Хороша музика, лазерне шоу, виступи танцювального колективу «Venom», балету «Вікторія», Корсака В’ячеслава, Шипа Дениса і, безумовно, шість чарівних дівчат, зробили свято дуже привабливим для глядачів у нічному диско-клубі «Eila».

 До складу журі ввійшли: Ніколайчук В.І. – голова, Гасинець Ярослава, Славік Роман, Баренблат Ігор та Чорна Ярослава.

 Конкурсантки були представлені на розсуд журі та глядачам у наступних конкурсах: 1) Презентація, 2) Сірий, 3) «Прояви себе» - конкурс талантів, 4) Осінній, 5) Вихід у купальниках, 6) Дефіле у вечірніх сукнях.

 Результати конкурсу:

 1. Міс біологічний факультет 2008 – Млинарська Поліна;

 2. Перша віце-міс 2008 – Стефко Наталія;

 3. Друга віце-міс 2008 – Попович Вікторія;

 4. Міс талант 2008 – Бабидорич Ярина;

 5. Міс гламур 2008 – Попович Вікторія;

 6. Міс сексуальність 2008 – Стефко Наталія;

 7. Міс глядацьких симпатій 2008 – Бердар Тереза;

 8. Міс фото 2008 – Млинарська Поліна;

 9. Міс чарівність 2008 – Довжикова Олександра.  

Спонсорами шоу виступили: Ужгородська міська організація Єдиний Центр, магазин «Все до лампочки», взуттєвий магазин «Монарх», комп’ютерний магазин «Enter», МСНУ, студентський профком.

Коментарі

Н
Наталія

Тут неправильно написані два прізвища учасниць...Правильно Штефко, а не Стефко,Подвич а не Попович..Будь ласка, якщо готуєте статтю, то викладайте правильну інформацію..Ваша неуважність підкреслює вашу непрофесійність у своїй справі!!! http://vk.com/id171415313

Читайте також