"Міс Мукачево-2011" стала Уляна Дорош

27
26

Нарешті визначено переможницю конкурсу «Міс Мукачево-2011».

Після «запеклої боротьби» на сцені, компетентне журі визначило найгарнішу дівчину міста над Латорицею. Нею стала Ульяна Дорош.

Список номінацій інших учасниць:

Міс: Уляна Дорош

І віце міс: Віола Фабіан

ІІ віце міс: Мар'яна Райчинець

Міс "Ейвон": Іра Шелельо

Міс Фото: Віола Фабіан

Міс Глядацьких симпатій:  Юліана Йовбак

Міс "Мукачево.net": Мар'яна Райчинець

Більше інформації про конкурс та фото - за посиланням.

Коментарі

Ю
юля

Мені не сподобалось журі...Адвокат дуже розумієся кого треба вибирати...

Б
бе-бе

із цих всіх дів4ат я особисто не знала нікого, але мені з самого по4атку найбільше сподобалася Ульяна Добош і Юліанна Йовбак вони самі гарні, і я думаю що справедливо що виграла Ульяна, я рада лиш в одному "ЩО НЕ ВИГРАЛА ДАНКАНИ4КА"

Р
РАйчинець!!

Маряна Райчинець!не заслуговує на перемогу взагалі!!! якщо б у журі був тет-а-тет з кожною учасницею,тоді б вона програла!!! Тупа блонда!!!селючка!!!!

С
спостерігач

Лакатош взагалі нічого не організував!! дівчатам нічого не подарували!! крім трьох каталогів із AVONa!!!! Ні квітів,ні нічого!!!! Після конкурсу всі розбіглися!!навіть дівчатам не подякували!! Цілий вечір оголошували спонсорів!!які взагалі нічого не подарували!!! Кожні пів години їх оголошували!!! могли запросити дівчат на вечерю!!! По М-Студіо показали уривок вручення квітів Юлі Йовбак,які подарували їй друзі! Чому не показали тих дівчат які стояли без нічого?навіть без квітів!!! взагалі ужасно!!!!ЛАКАТОШ .....не організовано!!!!

С
Саша

Вася КУм..ти придур...який нічого не розуміє....і взагалі хотів би я тебе побачити....навчись писати по українськи..не пхайся в місто,яякщо ти із села,я розумію шо тобі подобаються,повненькі...і не гарні....ну що ж...удачі тобі!!!

ВК
вася кум

Куйня цей конкурс. незнаю ко там чия мечта..но там Марянка сікомас мечта лиш для тих ко ї не дюгав лем. а дівки лем попозорили мукачево. тілько файних красних дівочок у вариши а убрали такое...ее и незнаву як ото уповісти..... короче красно уповім, нич некрасні дівки...єдна от другої восша, єдні гет піцюндаві...ходити по сцені опще не знали дакотрі...айбо то лем треба боло обо й говорили дашо дівки...а не лем гузицями крутили як дакотрі тамки.. лем туй не біда у дівках а у організаторах..бо грошей ся майжень обобрали у спонсорув аа оформити то як Богонько приказав незмогли....най лем не кажу як туалетом у залови воняло...тать центр города люди вам не ганьба??? пак не мош боло уже всьо запораити як ото треба? но дівки не файні на конкурсови боли(((((( никус. а уля та шо міс стала...гезнаву что в нів такое там увфділо жюрі

Y
Yndith

Вітаю Віолу з перемогою у номінації "Міс Фото"! Достойна нагорода красивій дівчині!

А
Андрей...

очень крутой концерт..мне очень понравился..)))Организатори молодцы..!!!!!супер....девушка очень красивая....!!!) МАрянка Сикомас...просто мечта...!!!***

В
Вася

Мукачево??-это где???

ЗЗ
Золтан Золтанович

Справедливість восторжествувала! Мої вітання Красуня!

A
AironMaiden

Вот-вот! І... якшо чесно... я не знаю, хто там костюмер і косметолог... але без косметики і дівчата набагато гарніші.

I
IIISofiDeveronIII

Мені дівчата сподобались, кожна була по своєму гарна. Вони старанно готувались до конкурсу!!! молодці!!! Але сам конкурс був організований не дуже.... Я все розумію, що всі приклали багато зусиль до організації, але не розумію, як можна обирати "Міс Мукачево" лише з того, що дівчата вийшли мило посміхнулись, повиляли попою і все.... А де ж демонстрування талантів, де запитаня ??? Дівчатам навіть не дали слово на привітання.... все за них прочитав ведучий..... На мою думку Міс Мукачево повинна бути різнобічно розвинута, а не тільки з гарною фізичною формою і вміло дефілувати по сцені...

Я
Яна)))

УЛЬКА ДУЖЕ гарна...вона найщиріша..і найдобріша..вона достойна титулу МІС МУКАЧЕВО..)я за неї рада!)

.
.юлька.

Маряночко я за тебе дуже рада,вболівала як могла)) звісно, ти могла і виграти з твоїми данними...) але все одно вітаю тебе любимка моя))

*
***

Данканич - хай навчиться ходити нормально, а потім хай виходить між люди! Пал- ЖАХ! Фабіан - могла й перше місце отримати, і ЙОвбак також! а Дорош лиш на 2 місце заслуговує по зовнішнім якостям! Райчинець справедливо нагородили, я погоджуюсь з таким рішенням журі !А інші дівчати не варті уваги !

1
12322

Конкурс ЖАХЛИВИЙ!!!Я не знаю хто були організаторами але їм величезний МІНУС!!!Це не "Міс Мукачева" це якийсь шкільний конкурс, який не вартий уваги! Звідки такий титул "3-віце міс Мукачква", де ж тоді титули "2 і 1 віце міс"? Як таке можливо, що 5 конкурсанток стояли без нагороджень взагалі?Це була марна трата часу, і мені просто жаль дівчат, які готувалися і старалися, цей конкурс того не вартий!

П
Пид-монастырський

А де другі фото ? Хочу побачити всю компетицію а то мені з Америки не видно !

С
Степан

А Златка пролетіла як фанера над Парижом)))

М
МАРІЙКА

Моя красуня виграла!!!!!!я ии витаю!!!була найгарниша на цьому конкурси!Витаю тебе панико!!!!!!!!!!)))****

Я
Я)

Я не в восторге..=((((((

Г
Геппі

http://vkontakte.ru/id14630505 дуже красива дівчина,мила така) просто фото не вийшло)

.
...

мдааааа

G
Graphy

прикро(((

Г
Галустян

Містер Мукачево виграв АЛАДІН !!! ВІТАЄМО

ДЗ
Девочка з Мукачева

а Надя Данканич ??

Т
Торніс

Ачуметттттттттььь))))))))))

Читайте також