"Міс Україна – 2007" до перемоги на конкурсі працювала

9
0

в ужгородській перукарні

«Міс Україна – 2007» – ужгородська екс-перукарка, віднедавна професійний політолог Ліка Роман прибула вчора до Мукачевого, щоб морально підтримати учасниць закарпатського обласного конкурсу «Красуня Закарпаття – 2007» на їхній першій прес-конференції. Сама Ліка наразі поселено готується до конкурсу «Міс світу», який відбудеться у грудні цього року в Китаї, – повідомив сьогодні, 18 вересня власкор ЗІКу.

Ліка Роман вже отримала перелік вимог та «домашніх завдань» для учасниць «Міс світу», які слід виконати до конкурсу. Із собою, зокрема, треба привезти різні національні предмети для благодійних аукціонів, а також відеозвіт про пророблену благодійну роботу національної міс. Із собою Ліка повезе фігурку бабусі, виліплену сліпим хлопчиком одного з дитбудинків, в якому вона побувала. Щодо конкурсу талантів, то українка представить у Китаї свій танцювальний номер з національного конкурсу — єврейський танок.

Ліка також поділилася спогадами про участь в конкурсі «Міс Україна»: «Я не працювала раніше моделлю, тож вчилася всього з нуля. Щоб запам’ятати усі виходи, у нас з дівчатами мало не закипав мозок. Мене страшенно боліли ноги після репетицій, але я продовжувала тренуватися в коридорах нашого корпусу. Все це, безперечно, було варте кінцевого результату!».

Тиждень тому красуня отримала диплом політолога, але зізналася, що поки не бачить себе у цій сфері. Наразі задіяна у різноманітних соціальних проектах. Майбутню володарку титулу «Міс Україна 2007» віднайшла в ужгородській перукарні екс-дружина Шуфрича Наталія Ворона.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також