Міська рада Ужгорода працює без відеонагляду (ФОТО)

8
1

І це попри наявність камер як у самій будівлі, так і по всьому місту.

Система відеонагляду у місті не працює. У відділі департаменту міського господарства пояснили це тим, що попередники не передали паролі доступу до системи. Працівники міськради, отже, повважали за доцільне тримати систему повністю відключеною.

В тому числі не працювала і система відеонагляду міста. Призвело це до того, що були викрадені дорогі камери, які коштують десятки тисяч гривень.

Та активісти більше турбуються відсутністю відеоспостереження у самій раді. Це, за їхніми словами, може спричинити шкоди на мільйони гривень. Адже у будівлі міськради зберігаються всі документи міста за минулі роки.

"Всі корупційні схеми минулих скликань задокументовані в цих кабінетах", - наголошує Ференц Бакі, член Громадської ради при УМР.

Отож, Ужгородській міськраді пропонують не лише відновити роботу камер, але і створити проект онлайн-трансляцій з камер в міській раді, а також з сесій (як це зроблено в Черкасах), засідань комітетів тощо.

Це дозволить кожному жителю міста побачити, як саме працюють їхні обранці, які черги на прийоми в реальному часі, що і як вирішують в закритих кабінетах на засіданнях, тощо.

Найближчим часом цим питанням планує зайнятися Громадська рада при УМР.

Коментарі

Р
Редакція

Шановні читачі! Раді повідомити Вам, що ми теж стараємось. Лише за останній місяць ми довели кількість помилок в новинах в середньому до 3-ох на одну новину!!! Також, в 99% новин, що ми копіюємо, для кращої привабливості ми придумали супер назви, чим і гордимося.

Читайте також