Міська рада Ужгорода розгляне підвищення тарифів на міський транспорт

12
9

Наразі відповідну заявку перевізники вже подали до розгляду комісії.

Отож, як повідомив в.о міського голови Віктор Щадей, заявку наразі вивчає відділ тарифів, він же проводить розрахунки. По завершенні цієї процедур буде організоване розширене засідання комісії, на яке запросять представників громадськості та ЗМІ, щоб зробити ситуацію максимально прозорою.

Розгляд заявки триватиме більше місяця.

Як мешканець Ужгорода, пан Щадей зазначив, що будь-які зміни ціни мають супроводжуватися зміною якості послуг, як от стану автобусів, культури спілкування водіїв, дотримання інтервалу руху.

Коментарі

М
Маріам

Які підвищення тарифів на перевезення!??!Ви знущаєтесь? Якість перевезень жахлива, а ту ще доплачувати потрібно за цю консервну банку... Та ну! Ходити пішки стане тенденцією в Ужгороді,mainstream))

У
ужгородка

я одне не розумію чого має страждати проїзд в маршрутках бензин євро і так далі чому ми Закарпатці маємо за це страждати!!!

П
пасажир

давайте відразу 10 гривень і всі ходитимуть пішки, навіть забастовок від маршрутчиків, які нас цим лякають не буде, напхають автобус у двічі більше норми, а потім ще й бідкаються, що тарифи треба піднімати, і тут як тут Щадей у вигляді влади починає щось базікати типу якості перевезень і інтервалу руху:) Смішно панове депутати.

В
ВуЙко

проездные билеты надо

В
водій

пан щадей бери приклад з мукачева вся відповідальність в твоїх руках. ціна на проізд в ужгороді з 14.04.14р. повинна бути 4 грн.

З
Золі

У Мукачеві вирішили підняття тарифу на проізд за один день. Вже з понеділка проїзд у маршрутках Мукачева буде 3 грн. А в подальшому якщо паливо буде дорожчати то тариф на проїзд буде підійматись згідно закону 10% і тариф на проїзд 10% . Питання тарифу на проїзд в Мукачево вирішено згідно чинного законодавства. ЛЕНДЄЛ МЕР ГОРОДА ВИРІШИВ.

С
студент

Виходячи з цього, не заважало б зробити абонементи на проїзд студентам.

П
перевізник

Пан щадей а ти врегулюй ціни на пальне за один місяць в межах до 10 грн за 1 літр. і тоді непотрібно буде піднімати тариф на проізд. А ціни на проізд згідно ЗАКОНУ якщо паливно -мастильні матеріали зросли на 10% ібільше повинні автоматично підійматись. А унас ціна на пальне піднялась вже на 50%. Так що вже завтра перевізники на маршрути не будуть виізжати. Пасажирів будеш возити мабуть ти сам. Бо завтра буде ЗАБАСТОВКА.

У
ужгородка

обличчя змінюються, а слова ті самі, щось таке ми вже чули від Белякова коли підвищувались тарифи - стан автобусів, культура псілкування водіїв, інтервал руху ... пане Вікторе, ви про що? Одразу видно, що на маршрутках ви не їздите і наших проблем не бачите, де ж поділись думки двох річної давності, коли ви боролись проти підняття тарифів чи посада настільки змінила ваші думки чи можливо якісь сепаратні домовленості з власниками маршруток? Не можна так радикально змінювати свої думки з приходом на посаду, будьте послідовним!!!

Читайте також