Міськрада Мукачева хоче повернути собі в управління газову мережу міста

8
0

Рішенням сесії у 2009 році майно підвідної газової мережі було передано в управління Мукачівській філії ВАТ "Закарпатгаз".

Про це йдеться у проекті рішення "Про повернення газових мереж територіальній громаді міста Мукачево", яке сьогодні розглянуть на позачерговій сесії Мукачівської міської ради. 

Міська влада мотивує це погіршенням соціально-економічного стану та з метою соціального захисту інтересів територіальної громади міста Мукачева, а також задля недопущення необгрунтованого та безпідставного безоплатного використання майна міста. 

Згідно проекту рішення, планується повернути територіальній громаді міста Мукачево та передати на позабалансовий облік управлінню міського господарства Мукачівської міської ради майно підвідної газової мережі, а саме: вуличні газопроводи протяжністю 64,148 км; споруди ГРП – 1 шт.; ШРП – 49 шт., КСС – 20 шт. (додаток 1), безоплатно передане на баланс Мукачівській філії ВАТ «Закарпатгаз»  за рішенням 44-ї сесії 5 скликання Мукачівської міської ради від 30 квітня 2009 року № 932.

Як сьогодні стало відомо, абонплату на газ у профільній нацкомісії вирішили призупинити

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також