Міський голова Мукачева Андрій Балога провів прийом громадян (ФОТО)

7
4

Зі своїми проблемами до керівника міста прийшло майже 40 мешканців.

Прийом проводився спільно із заступниками міського голови та керівниками відділів та управлінь міськвиконкому. Така практика дозволяє уникнути бюрократичної тяганини й оперативніше вирішувати проблеми містян. Чимало питань стосувалися соціальної та медичної сфер, деякі – комунальної галузі.

«Сьогодні знову його провів у розширеному форматі, щоб люди могли розповісти про свої проблеми не тільки мені, а й тому профільному керівнику, який безпосередньо відповідає за їх вирішення в місті.

Зі свого боку кожне питання, з якими звернулися сьогодні мукачівці, триматиму на особистому контролі.

Влада міста має працювати системно і злагоджено. Як годинник на ратуші», - зазначив Андрій Балога на своїй сторінці у мережі фейсбук.
Озвучені проблеми мешканців міста Андрій Балог взяв на особистий контроль, пише мукачівська міськрада

Коментарі

1
123

Зайдіть в нашу лікарню - обігрівають її лише вночи, зранку опалення або виключають, або на такому мінімумі - пацієнти лежать одітими на ліжках. Мати моя тепер лежить в терапевтичному відділенні на 3-му поверсі в нашій лікарні - там, де люди лежать з проблемами з тиском - там взагалі мерзнути не можна - холодіна така, що не можна передати словами. Вирішіть там це питання, SOS! Прошу звернути увагу тим людям, які відповідають за це питання.

С.
сбу .цікаво кому шо наобіцяв???

Обіцянки цяцянки.

К
КГБ

годинник аізнмть на 1 хв.

.
.....

А що цн за блондиночка на фото з мером . хто її знає напишіть . хочу познайомитись

Читайте також