Міст у Берегові прикрасили Державними прапорами (ФОТО)

3
26

Світлини патріотичного заходу опублікували в соцмережах берегівчани.

Прикрашання Центрального мосту у м. Берегове приурочили до Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д0
до 08:04

"сьогодні був я у Берегово", і комент свій написав о 8 ранку. Це коли ти там був? В 4 ранку вештався з цімборами п'яний?

Я
Ярослав

Смішно це все,на фоні того,що сьогодні був я у Берегово і якщо іти з центру на той міст,то там стоїть знак і надпис "Міст аварійний" )))Ось така і вся країна ця,уся в прапорцях і пофарбована в жовто-блакитне і аварійна!

Z
Zoltan

Мне все же ближе триколор моей родины Рассеюшки, зря меня и других кгбшных вертухаев-свинорусов сюда привезли, в родном Заполярье мне как-то комфортней, и щи с ягелем под боярышник вкусней.

Z
Zoltan

Красота! Наконец-то в Берегсас повернулись исторические, древние сине-желтые колора! В таких моментах мне становится жалко, что я не украинец :(

!
!$€!?

А тріщину в мості що каміонами наїздили перед яким святом заармуєте))?

М
Майдаун

Всруснакы-аріштократы нам лем повод дай насрaты,насрем в горах, насрем в звуры - вто сяка у нас культура.І на сайт туй ми прийдем, у коменти мы насрем,лем не гойкайте на нас,бо насерем туй щи раз!..

Я
Ярослав

А краще пофарбуйте мені харю і гузицю в кацапський триколор і киньте в товарняк!!

Я
Ярослав

Епанутим не має спокою!!!Голову собі ще пофарбуйте в жовто-блакитне

МР
МИКОЛА РУСИН

...таки іпануті закарпатці - не вірив і сам собі - доки не глянув здалека.

В
Волотьці

Сей волотька ту колись збирався усіх віт корововіруса лічити з кийова. Був посланий чиляддю, То зараз має нерви. З прапором тебе, волотька. Вовка – морковка, Спереди винтовка, Сзади барабан – І порваний пукан! Володя – Володенок, Паршивый поросенок, С горки катился, Соплей подавился.

М
Майдаун

Народ,гадкуйте,бо “гідна” укрія закрила психушки і уверла на вулицю уйкового свата,володіміра.Клініка на лице,їм постоянно ся привижать ФСБ,Кремль і їм ся видіть,ош вни живуть у “процвітаючуй” україні. Такі в Берегові красять перила на мостах,вішавуть прапори, мусорки розмальовувуть і всьо у два цвіта. Яйця собі покрасьте,кіть маєте два!

УС
уйків сват

вололодьку ти коли кличиш когось у гості ,ведучи дискусію як ФСБшна онуча, то надієшся ош люди на дурного ся не потворять?

V
Volodymyr

Ахахаха, я мукачовців на hujю вертів верчу і буду вертіти, ви все боли пусрані сикуни, пой гев адресу маєш, почистиш беризняньські ярки як у 90ті

ТУ
Товариші українці.

Ви постійно сваритеся з любого приводу - комусь жінка зрадила, комусь чоловік. Хтось повісив на міськраді прапор Угорщини, хтось на стовпі прапор України. Не сваріться хоч сьогодні, у день великого свята - державного прапора України.

МА
Мирний атом

Помню такого блатного як Увалодя , сидить типирь та і не дихать кіть Мукачівських видить

ДН
до нижньої марги

а як прийде?і не сам?і рознесе твоє вонячоє гуканськое село на нич?ти гавно смолаве..спроси у старших..як їх по улицям в 90 ті ганяли,пряталися по яркам..то повторити недовго

V
Volodymyr

Нийжній уйко пой у березний на гожика 30, я ті поясню хто туй фсб шний провокатор

УС
уйків сват

Такі як володимир то є штатні провокатори ФСБ на ряду з іншии такими як ромаріо, рем, майдаун, вони навмисно радикалізують обговорення сіючи ворожнечу між співвітчизниками, Класика ФСБ розділяй і властвуй.

ДВ
До вололімир

Час все розкладе. Я тебе вітаю з твоюв незалежністю. Ти сильний патріот. Дуже много робиш для свої держави. Pizdobol.

V
Volodymyr

Правильно,най бридь модьорська знає же вни туй гості, а не ниякой корінной населення, шось їм ся не любий Nachuj з пляжа, у свуй БударьПештський табор

СУ
Слава Українець

Тут комусь не подобається. Не дочекаєтеся. В Гімні співається: "Запануємо ми браття".

Б
бімба

10:38 Циганам всьо ровно під яким прапором жебрати. Ви інші, інші..

B
Beregsaz

Ще більше озлоблюєте міське населення. Відкриються кордони з Європою і побачите свій надуманий і насильно привезений патріотизм. Інші ми , інші....

Л
леволибер

Дядя в теме по многим делам.

Р
ромаріо

Краіна будується не на символах - прапор, гімн..., а на сильній економіці та інтелектуальному та здоровому суспільстві: всі три компоненти за майже тридцять років незалежності - зруйновані.

S
stefan

Ну, і далі що ще буде "патріотичне" ?

Читайте також