"Місто, де мало асфальту". На в'їзді в Ужгород з'явився новий попереджувальний знак (ФОТО)

26
7

Закарпатський журналіст Віталій Глагола вирішив попередити про погані дороги всіх, хто буде заїжджати в Ужгород.

"Обережно! Ви в'їжджаєте в місто, де мало асфальту", — саме такий напис з'явився трохи нижче від знаку, який вказує початок міста Ужгород.

— Сорі, але я мусив попередити гостів міста і самих ужгородців, які давно не були в Ужгороді про реальний стан справ з дорогами.
Також на цьому фоні особливо символічно - обідраний державний прапор, який зустрічає на в'їзді в європейське містечко, — написав Віталій Глагола і додав світлини.

 

Коментарі

Х
Холмс

Якщо ми дозволяємо так відноситись до нас державі в усіх сферах нашого повсякденного життя, тримати нас за бидло та біомасу, виникає логічне запитання до нас самих..... це наша спільна провина, як кажуть, якщо людина сама не дасть з себе зробити терпілу, насильно її терпілою не зробиш....

В
Василь

Є рішення! - треба виготовити таблички "Місто окупований селюками-неандертальцями" - всім все відразу буде зрозуміло,як то: індустрія точно розграбована,с/г - знищено,високо технологічних галузей економіки не може бути в принципі (ну не при владі ж примітивних рогатих злодіїв розвиватися високим технологіям?!..),авіації,аеропортів - немає і бути не може,населення - або чорнороби-гастарбайтери або щасливі ларёчечнікі-холуї або самі селюки-окупанти. Загалом: ми чесно попередили,а рішення в'їжджати в окупований рагульём місто чи ні залишається за вами...

Ю
юлій

На ремонт вулиці Гагаріна за 25 років витрачено стільки, що можна було би побудувати 10км німецького автобану у полі. Спитайте у Марковича. ВІн ся у тому розуміє. Бо коцку ремонтуючи доста тачку (для ужгородців фурик) мучки і 1-3 години роботи єдного коцкаря. І шо там мож заробити? Тому в ужгороді коцку із швабської погорєлов забарав синочкови на бам (а най ушиткі видять який я крутий!) і закатали асфальтом - каждий рік мош бу3де списувати мегагривні. У Мукачеві навпаки - садову як укоцковали так і мож їздити. Підхід іншого рівня. Хоч і у Мукачеві не менше заробляють на ремонтах доріг. Їх такими темпами мош ремонтувати щи 1000 років.

1
123

вот той прапор візитка нашої країни...

ДІ
до Іван Гурда

Треба і у Мукачеві на всіх в'іздах повісити такі самі попередження з дописом "і шашка вальс танцює"

ІГ
Іван Гурда

У Мукачеві його напевно не більше!!! Це на замітку деяким чиновникам!!!

J
jbl

За це їм великий + ))

Читайте також