Місто у феєрверках: Новорічний салют в Мукачеві зафіксували з неба (ВІДЕО)

32
16

Mukachevo.net підняв у небо дрона над Мукачевом зі сторони замку Паланок о 00:00 з 31 грудня на 1 січня, коли Україна зустрічала новий рік.

Традиційно – по всьому місту були феєрверки, і це виглядає як своєрідний оркестр або навіть змагання, в кого салют яскравіший більший та гучніший.

Дивимося, як це було (обирайте формат HD), і принагідно закликаємо бути обережними з піротехнікою та не забувати, що згідно з законом запускати феєрверки та салюти можна до 22:00.

Принагідно радимо вам переглянути відео з висоти пташиного польоту, як виглядає святковий центр Мукачева.

Коментарі

ЛД
Люди добрі

Люди - ми ж є християнами. Давайте не стріляти в бога салютами та петардами!

1
123

Точно - варварська забава. Із 4-го поверху сусіднього будинку кидали нам під вікна. Вибухи, наче від гранат. Бажаю, що ці петарди колись у них в руках вибухнули.

МД
моя думка

Не розумію, чому люди так радіють салютам: 1) "спалюються" величезні кошти , замість пустити їх на корисні справи(накормити бідних, дати дітям в приюти...) ;2) величезний стрес для домашніх та приблудних тварин ; 3) дебілуваті підлітки кидають петарди та легкозаймисті феєрверки через огорожі, у поштові скриньки, та й просто літнім людям під ноги. ЗАБОРОНИТИ ЦЮ ВАРВАРСЬКУ ЗАБАВУ, ЯК РОБЛЯТЬ В ДЕЯКИХ ЦИВІЛІЗОВАНИХ КРАЇНАХ.

ВВ
Вори в законе

Некожному дано властю роспоряжатись

Й
Йовжі

Файно ковдуши обламуються. Пишуть коменти а їх нико не видаляє. Клоуни. Хочеш знати скільки йде на твою трубу в Паланку тоди напиши запит у мерію а не тут пасквілі пишеш анонімно! Слабо зазвідати у ратуші лічно? Цензура тобі мішать? Чи як правдорубу балога мішать?

Л
люди

люди робіть щось з водопроводом в Паланку по вул Шенборна, там уже кожні 10 метрів прориви водопроводу, кожного тижня нищать асфальт і списують бешені гроші з бюджету, бо водоканал дотує мерія, на примітивні ремонти, се позор, типир були на коляди німці, то вони в шоці як нам далеко до Європи. Інтересно також: скільки тисяч списують людських грошей на ремонт прориву? всі мовчать, а на всякі другорядні речі з бюджету викидують мільйони, лим кілько грошей освоєно вже на тому бувшому домі офіцерів... Наверноє тоже удалить месна цензура.

A
artur

Почитайте другі сайти Закарпаття. На кажому тягнуть котрогось політика при чому так тягнуть аж мерсько. Мукачево нет роки уже за Балог не пиши паскуднол но і не посипає іх золотим дождьом.

Р
Редакція

До правдоруба: Якраз редакція визначає, що є флудом або іншим типом порушення правил користування сайтом, оскільки саме редакція відповідає за сайт і його адмініструє. На решту ваших випадів реагувати не бачимо змісту, але якщо вони будуть повторюватися, то і ці ваші коментарі також будуть модеровані згідно з правилами користування сайтом

P
pfr

Я не ош фанат мукачевонет за промадярську орієнтацію редакції, альбо і кожен си годен убрати сайт який ся му любит. Се свобода слова, правдолюбе. У Закарпатьови доста й иншаких сайту. Най пишут што хочут.

П
Проститу

Хирню жене

С
Светлана

Городской салют был просто обалденнный. Очень красивый. Спасибооооо. Думаю нигде на Закарпатье больше такой красоты не было. Мукачевцы везунчики ! Респект тому кто это организовал.

ДТ
Доказ то

Шо подивіться в минулому невиграла ні одна. Гарна лівчина в якої батьки на точ приборі працюють.

ЛД
Люди до правдоруба

Правду пишеш продажний журналюга ганьба му файти

ПД
Правдоруб до редакції

Впевнений, що попередній коментар ТУПО видалите.

ПД
Правдоруб до редакції

"флуд" чи "не флуд" повинні визначати читачі, а не ви!!! Це в цивілізованих країнах називають "СВОБОДА СЛОВА". Вам напевно це НЕ ВІДОМО так, як ви видаляє ВСЕ що торкається родини Балогів, що свідчить про лобіювання вами питання цензури та "недоторканості" в питання критики Балогів. Ганьба ВАМ, бо ви не є журналістами, ви є дресовано-прикормлені...

Р
Редакція

Коментарі промодеровані, бо вони є флудом - не стосуються теми публікації. Розміщені коментарі також промодеровані оскільки містять прямі звинувачення нічим не підкріплені. Якщо вам відомо про факти корупції, то радимо або надавати докази та аргументи в своїх коментарях, або звертатися до правоохоронних органів, аби вони перевіряли все

Читайте також