Місце у списку партії Януковича коштує 10 мільйонів $

6
0

У Партії регіонів вже затверджені списки кандидатів на наступні парламентські вибори. Ціна стовідсоткового потрапляння в список - 10 мільйонів доларів. Про це стало відомо з власних джерел журналістці ТСН Ользі Василевській.

 

Цифру 10 мільйонів за прохідне місце у списку регіоналів називали кілька людей, які збираються продовжити свою кар'єру в Раді наступного скликання. Для порівняння, на минулих виборах прохідне місце в списку коштувало 5 млн доларів, оптом (для себе і кількох своїх соратників) - дешевше, 3-4 млн доларів.
 
До наступної ВР потраплять не всі з нинішніх регіоналів. Їх потіснять колишні бютівці, зокрема екс-глава Держподаткової в уряді Тимошенко Сергій Буряк, його брат, народний депутат Олександр, автомобільний магнат Таріел Васадзе, чоловік директора "Мистецького Арсеналу" Ігор Савченко, засновник холдингу "Кернел Груп" Андрій Веревський, все ще господар найбільшого ринку в Європі "Барабашово" Олександр Фельдман, людина Юрія Іванющенка в БЮТ Олександр Шепелєв.
 
Цей список особисто стверджував перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, і ставив поруч прізвищем кожного " +" або "- ".
 
Остаточний варіант списку буде затверджуватися особисто Віктором Януковичем перед з'їздом, який заплановано на осінь.
 
Нагадаємо, чергові парламентські вибори відбудуться у жовтні 2012 року, а президентські - у березні 2015 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також