Місцевих служителів Мельпомени

6
0

Вшанували нашоукраїнці Закарпаття

У неділю, 4 лютого, Закарпатський обласний Державний Український музично-драматичний театр святкував одразу два ювілеї — 85-річчя з часу заснування першого професійного театру в краї Миколою Садовським та початок 61-го театрального сезону.

Урочистості відбувалися у приміщенні театру в Ужгороді, яке нині реконструюється, однак це не стоїть на заваді творчій роботі колективу. При повному аншлазі в глядацькій залі вшановували корифеїв і молодих митців. Привітати їх прийшли представники влади, колеги та чимало поціновувачів прекрасного.

Не оминули увагою таку подію й крайові партійці. Цікаву акцію, приурочену ювілею організували закарпатські «нашоукраїнці». Від імені Ради обласної організації партії «Наша Україна», фракції депутатів обласної ради від Блоку «Наша Україна» колектив театру привітав голова Виконкому організації Володимир Шкріба. Він зачитав

вітальну адресу лідера організації Івана Балоги зі щирими словами вдячності за гідне продовження традицій вітчизняної театральної школи, утвердження загальнолюдських гуманістичних ідеалів, пропагування кращих зразків драматургічної класики. Відтак усім працівникам театру (понад 140) вручив цінні пам’ятні подарунки від «нашоукраїнців».

Потому усі гості цього театрального вечора змогли потішитися екстравагантною французькою комедією „Амадей” у постановці лауреата премії імені братів Шерегіїв Олександра Саркісьянца, повідомили ЗІА "Простір" з прес-служби ЗОО НСНУ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також