Містичне Закарпаття: під Мукачевом існує капище із дерев'яними скульптурами (ВІДЕО)

95
11

Неподалік селища Чинадієво, що на Мукачівщині, розташоване капище рідновірів, про яке мало хто знає.

Відомо, що це свого роду простір, де проводили обряди, ритуали та спілкувались з богами, що уособлювали природні явища.

Звідки воно тут з'явилося, достеменно і не відомо. Місцеві ж радять обходити це місце десятою дорогою, бо вважають це місце "не християнським".

Площа не велика і має форму кола. У центральній частині знаходиться Триглав - символ найголовніших слов’янських богів – Родини, Роду та Сварога.

Поруч з Триглавом облаштовано Требник (вівтар) для підношень. На нього кладеться «треба». Підношення дають короваєм (білим круглим хлібом), сумішшю молока й меду, хлібним квасом і пивом.

На півночі, півдні, заході й сході знаходяться "Ворота Часу", через які входить енергія. Капище «охороняється» з чотирьох боків Семарглами – небесними вовками, котрі стережуть дух предків.


Коментарі

С
Саша.

Надіюся, що НЕРАДИВІ "Наукові Світила" Закарпатської області, нагальгним чином спішно візьмуть данну Артефакт-знахідку Давньоведичного капища поблизу Чинадієва під Державну ОХОРОНУ! ...Адже цей Культовий центр догори дригом ПЕРЕВЕРТАЄ усі Невірні на сьогодні Єнциклопедичні ПРОКЕЛЬТСЬКі моделі про Міфічну приналежність Закарпатської территорії до Прозахідного культурологічного пласту!

1
1

Потрібно поважати віру предків, звісно без фанатизму.

Т
тобто

...це 8-9 століття?

ПМ
Підлога Макартні

Музика дурацька

П
Православний

Але краще бути язичником аніж прихожанином москальського пархату! Гірших сатаністів аніж попи УПЦ МП немає ніде! НЕ НЕСІТЬ ЦИМ АФЕРЮГАМ ГРОШІ НА ІНОМАРКИ, НАРКОТУ І ХВОЙД!

7
777

Краса аж піпец

П
Православний

Сатанинське місце! Порушення Божої Заповіді!Смертний гріх! Одумайтесь і покайтесь! Реклама сатанистів,становитеся співучасниками злочину. Не жахайтеся коли через деякий час почуєте про людське жертвоприношення здійснене сатанистами на отаких капищах! ВАМ МАЛО ВІЙНИ,ВІРУСІВ,ЗЛИДНІВ!?

Ф
ф

ХОРОШЕ МІСЦЕ . МАЙЖЕ 200 РОКІВ ТОМУ НАЗАД ВОЛОДИМИР СВОЇМ ДИКТАТОРСЬКИМ КНЯЗІВСЬКИМ ПРИКАЗОМ ВСІХ ПОХРЕСТИВ ХОТЯ ПОПОМ І НЕБУВ ? - ТО ЯКІ Ж ВИ ХРИСТИЯНИ КОЛИ ВАС НЕ ПІП ХРЕСТИВ ??? -ДО КРАПКИ ТУЙ ДАЛЕКО

Н
Народ

Наша влада вкраде все !

Л
Леший

Якби князь Володимир силою не похрестив Русь то таких язичницьких капищь було би повно по Україні

7
7777777

Молоді і, от це треба показувати про рідний край. Цікаво

Читайте також