Мітинг під Кабміном: Водії вимагають ремонту доріг та доступне розмитнення авто (ФОТО, ВІДЕО)

4
9

Сьогодні, прямо у центрі Києва активісти, власники автівок на іноземних номерах влаштували мітинг з вимогою доступного розмитнення імпортних автомобілів. Перекрито дві міжнародні траси Київ-Чоп та Київ-Ковель.

По обидва боки вулиці Грушевського припарковані автівки активістів з різних областей країни. Рух дорогою не перекривався.

Наразі, під Кабміном мітингують  близько 400 активістів. Люди прийшли з символікою  "АвтоЄвроСили" та плакатами на яких висловлюють свої вимоги.

Активісти вимагають встановити безпечну ситуацію на дорозі і впровадити доступне розмитнення автомобілів. Будівлю Кабміну охороняють десятки правоохоронців.

Разом з тим, автовісти АвтоЄвроСила перекрили на Рівненщині перекрили дві міжнародні траси Київ-Чоп та Київ-Ковель.

Коментарі

У
Ужгородка

Через тих євробляхарів-пересічників одні проблеми. Як на дорогах БИКУЮТЬ та ганяють порушуючи ПДР, бо їм все пох. та на них нема управи. Так і на таможні создають зайві затори, через що неможна нормальному туристу пройти швидко таможню. Вже пора прийняти відповідний закон, та ліквідувати це все кубло. Виж знали на яких умовах купляєте цурака. Що тепер ниєте. Податок платити не хочуть, а нормальні путі хочуть.

1
123

На украине все митинги имеют обратный эффект: началось с майдана.......

М
Мигаль

Податок платити не хочуть, а нормальні путі хочуть.

С
Саша

Сняли давно.Скоро трахать некого будет,утикают все!

Б
Бакар

С людей власть уже трусы снимает, а им евробляхамухи в голове. Стадо.

V
VR

Поки не будуть гор1ти Авт1вки тих хто повинн1 прийняти це р1шення до того часу собирайтесь но толку з цього не буде.... Прапор Вам в руки Удач1....

П
Павлов

Павлов є ?

Е
его

люди на роботу їдуть та за блях стоять у пробках най на бляхах на границі у очирідях стоять усі ко там на бляхах та роботи немають нормальні люди каждий динь на роботу би заробити на нормальну машину

1
123

Дебілам бляхи у голові. Щось не видно мітинга шо ціну на газ подняли. Главное свої цурбаки розтаможити. Каструлі

Читайте також