Мітинг-реквієм "Київ, ми з тобою!" відбувся на центральній площі Мукачева (ФОТО, ВІДЕО)

7
11

Як і повідомлялось, мітинг організовано в пам'ять жертв протистояння у столиці України.

Мітинг - не політизований. За словами організаторів, вони зібрались для того, аби спланувати подальші дії громади міста та вшанувати загиблих у сутичках в Києві. 

Окрім цього, на завтра заплановано загальний збір о 13.00 для проведення Віче. 

Мукачево.net

Коментарі

ПЕ
ПРОТИВ ЕВРОМАЙДАНІВ

Какие вы идиоты вы же тоже стоите за деньги ведь скольким людям и за вас по сокращали зарплату!!!Если бы вы любили Украину вы бы работали берегли бы!!!Как вы не понимаете,что и за этого будут страдать ваши дети,внуки и правнуки!!!А ни на вас ставки ставят и играют с вами!!!Если вы хотите свободу и власть нужно это заслужить,а не херней страдать!!!Ведь сколько людей погибло!!!ВСПОМНИТЕ СВОИХ ДЕДУШЕК БАБУШЕК КОТОРЫЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ НЕМЦОВ НАШУ СТРАНУ!!!БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦКОГО!!!ВЕДЬ США ПЛЕВАТЬ НА НАС ТОЧНО,ТАК ЖЕ КАК И ЕВРОПЕ!!!!!!!!!!!!!МЫ ЖИВЕМ РОССИЕЙ И БУДЕМ ЖИТЬ!!!!НЕ УЖЕЛИ СВОБОДУ НУЖНО ЗАРАБОТАТЬ НА НАСИЛЬСТВЕННЫМ ПУТЕМ???!!!ОГЛЯНИТЕСЬ,ЧТО ВЫ ТВОРИТЕ!!!!ВЫ ХОТИТЕ ТРЕТЬЕЙ МИРОВОЙ???!!! ВЕДЬ ВЕРХОВНАЯ РАДА НЕ ЗА СЛУЖИЛА ТАКИХ ЖЕРТВ!!!!!!!!!ПОДУМАЙТЕ ЗА ДЕТЕЙ ЗА ВНУКОВ!!!!

I
Independence.net

Таким москалям як ви, місце в Росії раз боїтесь фашистів)Тож валіть ви...А щодо впомину померлих беркутівців,хай подохнуть всі......Бо люди стоять за свободу,а вони за гроші!

Я
Я

Знаете, проводить такие акции возле памятника ветеранам ВВВ - кощунство. Они защищали нас во второй мировой, чтоб мы не стали сырьевым придатком для Германии. А вы, ПРИДУРКИ неотесанные, отдаете себя им задаром... ПОЗОР!!!!! И городским властям позор за то, что они такие вещи разрешают.

ТМ
то Мукачывка

Дура...просыпайся и вали куда хочешь, а тут просыпать никого не надо. А тысяча выйдет тебе в харю врезать, дуре тупой...еще здесь блин беспорядков не хватало... Ну и берутся где-то идиотки...

С
Слов"янин

Чому ці представники "неполітичних" сил не згадують правоохоронців, загиблих від рук майдаунських терористів?

С
свій

Символічно ,за націоналістичний Майдан біля могил воїнам ВВВ.Добре прдумана акція.При нагоді і Вашим і Нашим.

М
МУКАЧІВЕЦЬ

придурки ті що ідуть на майдан за якісь двісті гривень себе покалічити чому ЯЦЕНЮК КЛИЧКО ТЯГНЕБОК НЕ ВИЙДУТЬ НА МАЙДАН ЩОБ В ГОЛОВУ ЇМ РОЗБИЛИ ТА БАЛОГУ З СОБОЮ НЕХАЙ ВІЗМУТЬ ШКУРУ ЯКА НАЙШЛА СОБІ НОВЕ МІСТО ДЛЯ ПРИГРІВУ ГАНЬБА НА ВСЮ УКРАЇНУ

3
3

мукачівка права

М
Мукачівка

Настав час Мукачеву прокидатись.Хоч потрохи, але. За десятьма вийде і тисяча

ВМ
ВЛАДУ МУКАЧЕВА ГЕТЬ!!!

Пікетувати РАТУШУ? Давно пора!!!!

М
мукачівці

20 говдошів. Браво!

Читайте також