Мітинг-реквієм у Берегові за вбитими на Майдані (ФОТО)

9
1

23 лютого на площі Кошута відбувся мітинг-реквієм, на якому вшанували пам'ять безневинно вбитих людей у столиці України.

Загалом на центральний майданчик міста зібралося понад двох сотень мешканців міста. Кожного з них об'єднало спільне горе, траур для всієї країни.

Серед тих, хто виступав були в першу чергу ті, хто у ці дні був та приймав активну участь в протестах на Майдані Незалежності у Києві. А деякі з активістів із Берегова досі перебувають на головному Майдані країни.

Вперше за три місяці у Берегові пройшов такий велелюдний мітинг. Раніше на підтримку українців, які виборювали своє право на свободу та незалежність, протестували проти бандитизму та свавілля злочинної влади, виходило не більше двох десятків чоловік.

За душі полеглих героїв "Небесної Сотні" спільно помолилися, запалили свічки, поклали живі квіти. Також було повідомлено, що Берегівська ЦРЛ готова прийняти на лікування постраждалих активістів Майдану. Розпочато збір коштів для поранених та родин загиблих. Лише греко-католицька релігійна громада міста зібрала понад 3700 гривень.      

Коментарі

С
Славік

Вічна їм пам'ять!

Читайте також