Мітинг школярів підбурювали міліціонери? (ФОТО)

10
5

Вчора зранку перед Ужгородською міської радою близько 200 дітей зібралося захистити своє право на законні канікули.

Мітинг планувався як мирне зібрання: дітей навіть попросили взяти з собою кольорову крейду, цукерки та мильні бульбашки.

Втім  міський голова Віктор Погорєлов відмовився вийти поговорити з школярами, а точніше говорити відмовився його заступник Юрій Беляков. Сам же мер офіційно відправився на урочисте покладання квітів з нагоди святкування 69 річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників.

Ужгородські школярі через таке ставлення до них почали закидувати будівлю мерії цукерками. Після цукерок в хід пішли папірці та навіть туалетний папір. А потім з натовпу раптом почали летіти яйця, які  потрапляли на самих же дітей, журналістів та повністю заляпали вхід в будівлю. Таким чином мирний дитячий мітинг хтось спробував перетворити у політичну акцію. 

Діти заперечують той факт, що яйця були принесені ними.

В соціальній мережі в Фейсбуці одна з батьків-активістів  Ольга Павлова пише наступне: "Я купила 100 кольорових кульок, аби протест справді був мирним і добрим, але навіть не було змоги їх надути... Моя знайома стала свідком розмови міліціонерів, які обговорювали, що не можуть у формі піти в натовп з яйцями, то треба послати когось у цивільному.... Що це? Провокація?".

Таким чином достеменно невідомо, хто саме приніс яйця на площу, але саме цей прикрий факт виступив однієї з причин відміни повторного мітингу в середу. 

Мукачево.net

 

Коментарі

К
Катя

Вони молодці так мерії і потрібно не треба боло відмінити канікули це не справедливо.Дітям респект!

С
Слов"янин

"Мітинг школярів підбурювали міліціонери?" Авжеж! Під тиском тоталітарних мідіціонерів декілька сотень бідолашних дітваків вимушені були водночас заполонити площу Поштову та блокувати рух в центральній частині Ужгорода.

1
123

цікава деталь на фото-банкомат в приміщенні органу місцевого самоврядування-шановні силовики-а це не підпадає під КОРУПЦІЮ...

АТ
Арпі Таксист

Цей мітинг організували ГО Молода ініатива Ужгорода та наближені до них особи (аналог мітингів та акцій на пл.Народній). Віталій Грегор офіційно повідомляв мерію про мітинг 28.10.2013 о 9.00. Вони і не скривають, що запрошували школярів та їх батьків прийти на Поштову (незважаючи на те, що добре знали, о 9.00 учні на укроках)

С
Свідок

Чергова сенсаційна новина висосана з пальця Диби. Хоча можна сказати що на злодію(Щербей, Диба і к.) шапка горить або з хворої голови на здорову. P.S. Засікаю час необхідний для видалення мого коментаря з цього демократичного сайту.

Читайте також