Мітингувальники із Кошелева так і не зустрілись з Москалем, який просто пішов додому

8
7

Своє звернення та пропозиції ініціативна група передала Ярославу Галасу - прес-секретарю голови Закарпатської ОДА.

Про це на своїй сторінці пише волонтер та активіст Віталій Грегор.  

За його словами, Геннадій Москаль мав погане самопочуття і, не дочекавшись активістів, просто зібрався і пішов додому.

- Мешканці зареєстрували звернення у відділі звернень ОДА та завітали до прес-секретаря Закарпатської ОДА Я.Галаса. Останній пообіцяв, що обласна влада візьме на контроль дане питання, оскільки начебто планує вже найближчим часом почати капітальні ремонти і цих доріг, а не "ямкове латання", які до цього робились і лише витрачають неефективно бюджетні кошти, - пише волонтер. 

Нагадуємо, що сьогодні мешканці села Кошелево зібрались на мітинг за ремонт доріг Липча–Іза та Кошелево-Залом, які перебувають у жахливому стані. На зустріч до мітингувальників так ніхто і не приїхав із числа представників влади Хустського району, а ініціативна група зібралась до губернатора.

Коментарі

ДО
До О

Розумієш,так гадав і Янукович,що пару батів Беркуту і проблему вирішено. Знаєш чим закінчилося! Щодо податків, то і євробляхи купляють бензин,а згідно законодавства сплачують податок з кожного літра.Частково ти правий,що люди розбіглися по заробіткам,а країну лишили на поталу! Але майдан біснувався за безвіз,який процес гастарбайтерства спростив! Державні інституції вмирають! Так,що друже не засуджуй тих,село чи місто,хто хочаб деякі рухи робить! Якщо доб'ються,то і тобі буде краще!!!

О
О

40 тыс.жителей Мукачева 3 дня сидело без воды,и никто трассы не перекрывал,а тут село на сяткы ся зибрало,евроблях накупыло,тать дайте им дорогу,кулько з того села пишло налогов в бюджет Украины,декретные и пенсии все оформили,поприезжали с зароботков и дороги им давай,работаешь в другой стране,там и перекрывай дороги,хочешь тут дороги сиди под радой,а вообще батальен Нац.Гвардии и пару военкомов легко решают подобную проблему в ЛЮБОМ СЕЛЕ

М
Мілан

ЗАКАРПАТТЯ ВПЕРЕД

К
коля

Яби вже сам ішов асфальтувати тот путь, лим дайте ми у руки асфальт, так ми се уже ушитко надоїло.

Р
рем

Україні бракує прецедентів покарання керівників по всій держ. ієрархії: від президента до райадміністрації. Поки не почнуться летальні прецеденти, доти навіть шансу на зміни не виникне.

В
Вася

Маскаль ги маскаль- чемодани в руки і віссо з Закарпаття, він туй лишній, його люди сприймають як Порошенковську шл%ху

B
betonus

Срав Маскаль на ваші проблеми з високої трибуни.

Читайте також