Між Митним Союзом та ЄС: Балога звернув увагу на приклади Молдови та Казахстану

9
2

За словами політика, хоч ми і на крок попереду в перемовинах, але безвізовий режим пропонують не нам, а їм.

"Приклад Молдови показує, що перед тим, як щось просити від Брюсселя, треба показати прогрес у важливих питаннях. Уже наступного року за успіхи влади у боротьбі з корупцією, громадяни Молдови мають усі шанси бонусом отримати безвізовий режим з ЄС. Це при тому, що ми на крок попереду у стосунках з Європою, але скасування віз нам ніхто й не береться обіцяти", - зауважив народний депутат.

Разом з тим, він звернув увагу також на долю Казахстана в Митному союзі: "Якщо в Митному Союзі так добре, то чому Казахстан думає як з нього вийти, а Білорусь, по-тихому, щоб не розізлити "старшого брата", вже починає рахувати свої вигоди від асоціації України з ЄС? Бо Україна світоглядно для свого народу поступає правильно, якщо доведе цю справу до повного членства в Євросоюзі", - зазначив Віктор Балога.

Коментарі

6
636

Ви соображаєте, що ви кажете???? Випути наших людей за кордон без візи. Та вони масово туди хлинуть, а так ми перевалочний пункт і так нормально. Геополітичні ваші коментарі можуть справити враження хіба на Діда Панаса із Ликіцар (нічого особистого), який раз на тиждень бачить новини і не розуміє очевидних речей, не кажучи вже про підводні політичні течії. Так що, це ви дарено розпинаєтеся. Дурня ця ваша писанина. Позбавлена здорових мозгів автора.

М
МИКИТА

А чому Ірландія і Англія майже вийшли, а ряд інших подумують як вийти з ЄС?. А що скаже п.Балога, кіть через 5 років ЄС позпадеться? Ану, най пообіцяє собі пальці поодрубовати... А що би повів сейсь пан, кіть би міхи його грошей були у банках Москви? Так ото ж, сидіть і не п...діть, мнімі борци за народноє щастя, бо сей народ, коли вмісто обіщаних благ дістане спершу евроціну на битовий газ, свєт, скасовання вшиткіх пільг, соответственний пенсійний вік, просрочені огризки із панського стола та піде назад у найми до польського пана, коли Україну розорве на куски і у разні боки. тоді ви будете жировити, як і типір, а люди даже як бидло ци електорат вам будуть не нужні, як і ідея єдности з Українов.

Читайте також