Міжгірщина відзначила Тиждень дитячої книги

9
0

У Синевирсько-Полянській ЗОШ I-III ст. пройшов Тиждень дитячої та юнацької книги, у рамках якого відбулося ряд заходів.

 

Зокрема, проведено виховні години та бесіди: “Книга — міст у світ знань”, “З книгою жити — з добром дружити”, “Твій підручник — твоє обличчя”, “Як книга прийшла до людей”, “Мій улюблений підручник”, літературні вікторини, казковий кросворд, тематичні книжкові виставки “Літературне Закарпаття”, “Україна: живий подих історії”, виставка дитячих малюнків “Чарівний світ казки”.
 
Цікаво пройшла літературно-музична композиція “Книга — друг на все життя”, яку підготувала і провела завідуюча шкільною бібліотекою Марія Тюх. Кращими декламаторами віршів про книгу були учні 6 класу Ірина Тернавчук, Віталія Красняник та Іванна Бабічин. Віночок жартівливих коломийок про поводження з книгою виконали члени гуртка “Юний книголюб” Марія Грицик, Ірина Красняник, Наталія Горват, Марія Нірода. Також гуртківці продемонстрували веселу сценку “Живи, книго!”, в якій особливо проявили себе Іван Бабічин та Іванна Метенько. А гуморески П. Глазового весело і дотепно розповіли Михайло Яцько, Василь Біланин та Марія Лучин.
 
Завершився Тиждень дитячої та юнацької книги презентацією легенди “Кам’яне серце”, автором якої є зав. шкільною бібліотекою Марія Тюх. Легенду виконували одягнені в національні костюми учні 9-10 класів у супроводі музики та показу фотографій на екрані.
 
Закінчилося свято. Але ніколи не закінчується дружба з книгою. Бо книга — це святе, вічне, безцінне і невичерпне джерело знань.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також