Міжгірщину може очолити заступник Щура

3
3

Василь Юрик, нинішній заступник Міжгірського селищного голови може очолити Міжгірську РДА. Про це нашому виданню повідомили в апараті ОДА.

Кандидатуру пропонував екс-регіонал, селищний голова Василь Щур. Юрик з минулого року очолює районну організацію Народного Фронту.

Народився 16 березня 1975 року.  Ветеринарний фельдшер за освітою. Працював в районній ветлікарні, заступником Міжгірського селищного голови. З 2010 року – депутат райради від Фронту Змін.

Нагадаємо, щойно з’явилася інформація про можливу зміну голови Закарпатської ОДА, очільники усіх 13 районів області написали заяви на відставки, які згодом задовольнив президент.

Mukachevo.net

Коментарі

П
Патріот

Та що там Юрик, якщо всі крупні державні установи та підприємства району очолюють медведчуковці-регіонали, так регіонали. Ніхто про це нічого не каже, бо вони навчені носити бабло і тепер несуть їх у правильні кабінети.

ІО
іван онлайн

крім ветфельдшера, Юрик ще закінчив Львівський с.г. інститут, а також друга вища освіта - інститут державного управління

СН
субота нет

а кому іще як не василю юрику,ВІН вірний медвидчуківець-регіонал,так регіонал.почитайте виборчу компанію у міжгірському районі його заклики голосувати і т.д,та другий перевертень-щур поставивго керувати народним фронтом. А великому помічнику маскаля-ШКИРТІ Івану головне бабло.кажут що то знимают кіно кінець москалю у Закарпаттю,дай БОГ аби та ся стало.

Читайте також