Міжгірська ЗОШ №1 знову перша

18
0

Фінішувала чергова спартакіада школярів району, в якій брали участь ЗОШ І-ІІІ ст., тобто тринадцять навчальних закладів Міжгірщини. Змагання проходили з трьох видів спорту — футболу, волейболу та легкої атлетики.

 

Вже вкотре найвищий клас спортивної майстерності демонструють учні Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ( директор Михайло Коваль), котрі з року в рік стають переможцями спартакіади. Чемпіонській традиції і цього разу вони були вірними: за сумою виступів у всіх видах вони набрали найбільшу кількість очок — 48. Цей освітній заклад посів перші місця з волейболу як серед дівчат, так і хлопців, а також у престижній дисципліні — легкій атлетиці, яку величають королевою спорту. І тільки футболісти даної школи задовільнилися четвертою сходинкою у турнірній таблиці. Звичайно, з приводу чергового фурору цієї спортивної школи обов’язково варто добрим словом згадати наставників за вмілу підготовку учнів-спортсменів до змагань, а саме ветеранів-педагогів — заслуженого вчителя України Антона Леднея, Василя Звірича, а також молодого освітянина Михайла Василевського.
 
На другій сходинці земляки переможців — СЗОШ ім. Августина Волошина, які найвдаліше виступили у футболі, ставши чемпіонами, а також були другими в інших видах (вчителі фізкультури Тетяна Дурунда та Олександр Самолюк). Треті — торунці (вчителі Михайло Дикун та Василь Пряха).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також