Міжгірські лікарі благають дотримуватися карантину, бо буде біда

10
17

Допис про необхідність дотримання карантину розмістили у соцмережі Facebook.

У Міжгірській лікарні констатують, що сьогодні в їхньому закладі 61 пацієнт із діагнозом пневмонія. 44 із них мають підтверджений тест на COVID-19, 8 із бактеріально-вірусною етіологією, 9 очікують результатів.

"Вчора на жаль померли 2 людей (одна пацієнтка в обласній лікарні) із Запереділля та Колочави. Наш заклад працює вже на межі своїх можливостей. Обласні заклади переповнені пацієнтами. Нам терміново треба не дати можливість розповсюджуватися інфекції! Не повторюємо Італійський сценарій, де пацієнти лежать в коридорах лікарень і медики не знаючи як по людських, християнських, професійних параметрах "вибирати" кого чи кому надавати медичну допомогу" - пишуть на сторінці Міжгірської районної лікарні.

Нагадаємо, сьогодні в Україні черговий рекорд із кількості COVID-19. В Україні за минулу добу виявили 940 випадків.

За посиланням стаття на тему "Чому люди не вірять у існування COVID-19?"



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш T elegram та Youtube.

Дізнайся першим!

Коментарі

А
Андрій

Лікарі паразитують на державному бюджеті. Людей силою затягують до лікарень.

В
Виктор

Шо іщи за лікарі міжгірські най ідуть у гузицю

ДЛ
До Лепавуса

Ну якщо йде згадка про КДБ , яке так нещодавно перестало працювати , якісь там 29 років тому минулого століття ,то питань звичайно нема.

ЛК
Лепавус Короставий

В країнах, де є цивілізація, уже забули про вірус. Люди шукають можливості відновити свою діяльність. У нас ще лине з гір крик про вірус. Міністр охорони здоров'я заявив, що заповнення лікарень Львова 38%. Перестаньте сіяти паніку, неучі, паніка створює більшу загрозу для здоров'я ніж усі віруси світу. Ще донедавна в структурі КГБ був відділ по надзору за медициною і усіх панікьорів відразу закривали в лікарнях психіатричного профілю. Дописувачу, який вчиться вірусології з інтернету - пробач, я не буду дискутувати з тобою на тему мікроструктурної діагностики - мікроскопії, спеціалістів-вірусологів, яких можливо уже лишилося в Україні не більше 5 чоловік, плр-детекції. Знайдеш колись під мікроскопом клітину з вірусним спалахом - дай телефон, буду вважати за доцільне спілкування.

ДS
до stefan

Не вірити зеленим не означає, що треба ігнорувати здоровий глузд і заперечувати очевидні речі.

S
stefan

Вийдіть на вулицю і побачите, що люди вже не вірять в брехню про пандемію. На виборах до місцевих Рад "зеленим" цей карантин аукнеться - бо скільки людей лишилися заробітків із-за ШТУЧНО роздутої істерії. Питання - як ЛІКУЄ наша супер медицина, якщо ЛІКІВ НЕМА проти цього вірусу. Виділені гроші ПРИВЛАСНЮЮТЬ "на халяву".

ДЛ
До Лепавуса

Я знаю, що таке скельце. Питання було не в цьому.Яким "спеціалістам вищої кваліфікації" мали передати? Взяли біоматеріал і відправили на аналіз. Як проводиться ПЛР тестування? Це і є "скельця". Мали проводити ПЛР тестування, щоб остаточно встановити діагноз. Чи зі стелі написали, бо так хочеться? І в чому порушення етики? Увесь світ дурний, кругом мудаки безграмотні, навіть у країнах де медицина і рівень життя набагато кращий ,тільки у нас май розумні диванні експерти-інфекціоністи.

ЛК
Лепавус Короставий

Не можу відповісти на Ваші запитання, оскільки бачу, що Ви не маєте елементарних знань (скельце - предметне скло з матеріалом, клітина, тканина, який вивчає спеціаліст під мікроскопом) жодного відношення до вірусології і мікроструктурної діагностики. Можете відрізнити патогенез вірусної етіології (на рівні клітини, тканини) від будь-якої іншої під мікроскопом? Як зможете, куплю Ваші знання дорого.

ДЛ
До Лепавуса

Про які саме"відповідні служби йдеться", які нафіг "скельця", хто такі ці "спеціалісти з вищою кваліфікацією" ? Це хто такі? Таке враження, що це бред сумасшедшего. І де ви побачили порушення медичної етики? В тому , що лікарі просять дотримуватися безмозких карантину, бо самі ризикують власним здоров"ям і життям? У цьому порушення етики?

ЛК
Лепавус Короставий

Під час епідеміологічної ситуації лікар повинен письмово попередити відповідні служби на підставі відповідних заключень, скельця з матеріалами дати перевірити спеціалістам з вищою кваліфікацією, а не кричати один поперед одного у фейсбуці. До цього барановірусу ще жевріла довіра до людини у білому халаті, думалось може ще кому дають хліб їсти з чесних. Але пішли "по бєспрєделу". Зараз одна відраза, особливо до тих, хто взагалі не має уявлення про інфекцію, епідемію, вірусно-бактеріальну етіологію, мікроструктурну діагностику - зате кричить голосніше за інших. Де ділася медична етика?

В
Варга

Біда буде кіть на розлив перестануть продавати а се пережиєся.

Х
хворий

кажуть, ож він (корона) уже через ФБ передаєся

М
Михал

Видео докази хворих в студию!пи$дити будете родичам благають они.гроши хочуть

Ф
фігня

то всьо фігня! ніє ниякого віруса! Просто люди літом ся попростужали і забили всі міста у больници

ДБ
до Бундi

Кить маеш голову, та подумай: Чого не вводили карантин iз-за корi, туберкульозу, снiду, алко та наркозалежностi? Чого нiкого не цiкавило твое здоров'я ранiше, а цiкавить саме зараз? Ти ж просто подумай головою - чого тебе так стали оберiгати, що даже закривають у хижi?

.
...

Господин велел надеть намордник и знать своё место. А где хоть один короткий видеоролик, как переполнены коридоры и как на грани своих возможностей работает отделение. Тут уровень реки поднимется, так сотни роликов про великую беду. А про борьбу за жизни ни единого.

Б
Бунді

Зараз налетять дятли із криками - "то брехня, вірусу не має, скільки вам заплатили, скоро їсти не буде шо" і т.д. Із-за таких ми на карантині будемо сидіти до нового року.

Читайте також