Міжгірські школярі відвідали місто Лева

6
0

Учні Міжгірської загальноосвітньої школи №2 з початком літніх канікул отримали можливість відвідати одне з найкрасивіших міст України, оглянути знамениті львівські пам'ятки архітектури, пройтися старовинними вулицями. Посприяли їм в цьому представники Єдиного Центру Міжгірщини.

Днями секретаріат Міжгірсько райнної організації організував та провів екскурсію для дітей Міжгірсьокї ЗОШ № 2 до м. Львів.

Як розповіла керівник секретаріату районної організації Наталія Гнепа, діти повернулися сповнені позитивних вражень від оглядин міста, його унікальної архітектури. Юні екскурсанти відвідали Арсенал, Оперний театр, музей "Стара аптека". На закінчення екскурсії дітки покаталися на атракціонах в парку культури.

Окрім того, наші земляки побачили "онуку" Тарасової верби, яку українські письменники в 1961 році привезли із Казахстану і висадили у Львові.

А чудовий і пізнавальний екскурсійний супровід юним міжгірцям забезпечила Мар'яна Місик, котра збагатила свою розповідь про історію та архітектуру Львова ще й багатьма захоплюючими легендами та народними переказами про славне місто Лева.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також