Міжгірські школярі знають все

17
0

Саме таку назву має телевізійна інтелектуальна гра-вікторина, зйомки якої за сприяння управління освіти обласної державної адміністрації веде телерадіокомпанія М-студіо у м. Мукачево.

 

Дана гра-вікторина має на меті піднести на новий, більш високий рівень значення навчального процесу та ріст здорового суперництва між кращими учнями області, збільшення загального рівня знань; залучення молоді до систематичних занять з поглибленим вивченням навчальної програми та питань загальної ерудиції; збільшення “живого” спілкування у вік комп’ютерних технологій, формування та стимулювання здорового способу життя; пошук талановитої молоді та визначення найсильніших команд.
 
Учасники даної гри — це призери та переможці районних, обласних олімпіад і лауреати різноманітних конкурсів.
 
Цими днями і старшокласники Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 захищали честь району та вражали своїми знаннями і ерудицією в даній телевікторині, а саме: Оксана Башук (капітан команди), Віра Кузик, Іванка Микулін, Орест Блинда, Олександр Шегда, Тетяна Рущак. Учні змагалися з командами з Мукачівської ЗОШ № 4, Хустської гімназії та командою Тур’я-Реметівської ЗОШ. Учасники вікторини відповідали на запитання, які підготовлені на основі шкільної програми 1-10 класів та на питання загальної тематики (історія краю, культура, спорт, релігія, дитячий світ, етнос народів, мистецтво, музичні запитання, кіно тощо). Гра була дуже насичена, непередбачувана і до останнього питання не було впевненості, хто ж здобуде перемогу, адже лідери змінювались протягом гри неодноразово. Та все ж наші учні гідно виступили та зайняли призове друге місце і цим здобули собі путівку в наступний тур. Тож хочеться привітати команду та побажати їм вдалого виступу і перемоги.
 
Та не менш вдалим був виступ і команди Синевирської ЗОШ, яка також показала глибокі знання та впевненість у своїх силах. У напруженій боротьбі з командами Берегівської, Іршавської гімназій та Нижньоселищенською ЗОШ синевирці достойно виступили та показала хороший результат. Команда Синевирської ЗОШ зайняла третє місце і за результатами гри та кількістю набраних балів також потрапила до наступного туру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також