Міжгірський депутат-фронтовик Щур побив столичного бізнесмена?

15
10

В неділю, 5 лютого, до Воловецької райлікарні звернувся київський підприємець, якого побили в селі Подобовець на Міжгірщині. В постраждалого зафіксували струс мозку, перелом носа та травму голеностопного суглобу, повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

За фактом інциденту порушена справа за статтею 122, ч.1 – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, яке карається ув’язненням до трьох років. Міліція не повідомляє ім’я людини, що побила бізнесмена.
 
Однак, за свідченням очевидців, хуліганом виявився депутат Міжгірського району від партії «Фронт змін» Михайло Щур. Конфлікт трапився в одному з сільських кафе і як варіант вирішення суперечки, депутат, нібито, обрав кастет.
 
Голова Міжгірської райради Іван Ярема повідомив «Часу Закарпаття», що він не може підтвердити, чи дійсно його колега брав участь у бійці, однак на його ім’я надійшов запит з міліції на підтвердження того, чи дійсно Щур є депутатом райради.
 
Як повідомляють наші джерела, друзі постраждалого підприємця невдовзі забрали його додому до Києва, сам же Михайло Щур виїхав до Москви, де й перебуває на даний час.

Коментарі

І
Іван

То просто у нас багато людей які завідують. Щур нормальний мужик. Своїх земляків у обіду не дає. А приїзжі куркулі теж тут нагліють. Жирують на наших землях. Деколи їм і потрібно нагадувати хто тут місцеві жителі.

M
mighirec

В закарпаській газеті "Новинка" надрукована стаття про щурячі побори у турбазі "Справжня казка", де справжній голова РДА двічі кормив за рахунок закладу перевіряючих з ОДА, що приймали участь у звільненні головного лікаря району. А ще брали з касизакладу вперше 1000 і вдруге 1500 грн на бензин для перевіряючих. Понаїли та понапили ще на 2000 грн. Співвласником турбази, випадково, виявився побитий "київський бізнесмен". Побитий недооцінив "хазяїна району", вимагав вернути борг. А били братки в тандемі : Мішик - кастетом, а Васька-хазяїн - "Маздою" на ногу наїхав. А тепер Мішик у бігах, а "хазяїн" розрулює ситуацію. Кажись, ми таке уже десь читали. Ага, на Кіровоградчині депутат ВР з прокурором та начментом розстріляли селянина, а в Чернівецькій області голова села з братками побили рибаків-рабів. ІХМО: це вже система і діагноз. Що далі?..

П
Писар

У міші Щура в суді зараз перебуває декілька кримінальних справ які не вирішені, оскільки його брат зараз у "руля" і йому доводиться вже роки закривати Мішу від правосуддя своїм коштом, оскільки більш тупого чоловіка як міша я ще не зустрічав, єдина проблема що він має медвеже здоровя. І можу підтвердити що він є звичайнісінький бандюк.... На його рахунку не одне згвалтування побої та кражі. Проблема на мою думку йому це доказати через близькість його брата до судді Кривка В. П. та прокурора Пилипа Б.Ф. Колись їм наступлять на хвости і на мою думку цей час стрімко наближається!!!!!!!!! Ха ха ха... нарешті...

А
Автор

Невже на щурівне знайдеться управи???????????? Ці Контрацептиви витворяють в районі що хочуть. Міша Щур є рідним братом голови рай. адміністрації Щура Василя який також брав участь у побої Києвлянина, це підтвердило впізнання проведене слідчим. До слова...Міша є учасником організованого злочинного угрупування!!!!!

В
ваня

http://www.youtube.com/watch?v=k-srlIfTEnA

Х
х1х

доходи одним словом.

І
Іван

Русину: Михайло Щур є рідним братом вчорашнього "Фронтовика" а нинішнього регіонала, голови Міжгірської РДА Василя Щуря. А як порозуміти ош "ми" хочеме оби люди у нас отдихали а не утікали ?- краще запитати у цих боксерів "без правил" з кастетами, які спершу покалічать людей а потім кажуть що їх покалічили, бо мають "кришу" від ПР., а тому думають що весь район це їхній город.

И
Иван

5 лютого на території однієї з зон відпочинку Міжгірського району Закарпатської області стався побутовий конфлікт між відпочиваючими та місцевими мешканцями. За результатами інциденту постраждав депутат районної ради М.Щур, який з тілесними ушкодженнями середньогго ступеня важкості перебуває під наглядом лікарів. Постраждалий звернувся до правоохоронних органів з відповідною заявою. За фактом хуліганських дій органами міліції проводться розслідування. Керівник ЗОО ПП «ФЗ» Валерій Лунченко заявив, що ПП «ФЗ» сповідує принципи законослухняності і рівності всіх перед законом. У разі доведення вини М.Щура політичною Партією «ФЗ» будуть вжиті відповідні заходи, аж до виключення з лав Партії та позбавлення депутатського мандату. До остаточного офіційного зясування обставин занзначеної події всі передчасні заяви вважаємо безпідставними та провокативними. Прес-служба Закарпатської обласної організації Політичної Партії “Фронт Змін”

В
верховинець

Щури у міжгірї охриніли , роздали всі землі , порозходилися і окупіровали різні партії. Ко проведе люстрацію.

Р
Русин

А ци не є тото якыїсь родич Міжгірського головы райдержадміністрації? Майжинь є. Пак а як тогды розуміти, мы хочеме обы люди у нас отдыхали, ци ут1кали?

Читайте також