Міжгірський професійний ліцей відвідала делегація з Волині

8
0

Нещодавно, з метою вивчення досвіду роботи по підготовці кваліфікованих робітників для сфери готельного та туристичного бізнесу, Міжгірський професійний ліцей відвідала делегація директорів ПТНЗ Волині. Очолював делегацію наш земляк, вихідець з села Голятин , директор Каменi – Каширського вищого професійного училища Василь Бряник.

 

У складі делегації було ще чотири директори професійно-технічних навчальних закладів Волинської області. Члени делегації ознайомились з навчально-матеріальною базою ліцею, оглянули навчально-виробничі майстерні, кабінети та лабораторії, етнографічний музей, навчальний готель, провели творчі дискусії із педагогічними працівниками з питань співпраці та використання інноваційних технологій в навчальному процесі.
 
На спільній вечері директор ліцею Василь Маринець вручив гостям сувенірні подарунки, виготовлені учнями та майстрами виробничого навчання.
 
Завершальним етапом ознайомлення членів делегації з верховинським краєм стало відвідання музеїв під відкритим небом у с. Колочава та перлини Карпат – Синевирського озера.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також