Міжгірці провели спортивне свято (ФОТО)

4
0

Всі урочисті масові заходи, які проводяться в районі традиційно, супроводжуються і спортивними змаганнями. Не стало винятком і недільне святкування, приурочене Дню молоді та Дню Конституції України, за якого всі охочі мали нагоду продемонструвати свою спритність і силу в футболі, волейболі, перетягуванні канату, армреслінгу, гирях, шашках та шахах.

На стадіоні “Авангард” у цей день було людно, навіть справжня літня спека не стала на заваді спортсменам проявити всі свої можливості. У волейболі першими силами помірялися жіночі колективи. Тут вже традиційну пальму першості тримають дівчата місцевої ДЮСШ, які й стали переможцями у цьому виді. Друге та третє місця між собою відповідно розділили команди ДЮСШ №2 та міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У цьому ж виді серед чоловічих команд інтрига була відчутнішою, адже заявки на участь в турнірі подали аж 5 колективів. За рівної боротьби перемогу виборола команда “Старт”. Друге місце — “Юність”, третє — команда МНС “Рятівник”.
 
Футбол — це справді наймасовіший і особливо улюблений вид спорту горян. Безапеляційним доказом цьому стала кількість команд-учасниць — 11! За результатами жеребкування вони розділилися так — група “А”: “Авангард+”, “СМС”, “Вучкове”, “ДЮСШ”, “Беркут”; група “В”: “Нотелла”, “Фортуна”, “Авангард”, “Колочава” “Рятівник” та команда Міжгірського РВ УМВС (“РВМ”). За результатами проведених ігор перше місце у групі “А” посіла команда “СМС”. Разом з ними у півфінал з другим результатом потрапив “Беркут”. Команда “Авангард” ввійшла до півфіналу, очоливши групу “В”, а “Фортуна” фінішувала на другому місці. Отож, у півфінальній зустрічі між “СМС” та “Фортуною” була зафіксована мінімальна перемога перших — 1:0. Команда “Авангард” без проблем обіграла “Беркут” — 3:1. У матчі за третє місце між “Беркутом” та “Фортуною” долю переможця визначили за допомогою серії пенальті. У цій, так званій “лотереї”, як це не дивно, не пощастило “Фортуні”, хоч судячи з назви колективу мало бути зовсім інакше — 2:0 на користь “Беркута”, який виборює “бронзу” турніру. У фіналі за зустрічі з “СМС” перемогу святкувала команда “Авангард”, чим і забезпечила собі перше місце змагань.
 
Тим часом на центральному стадіоні селища йшла боротьба в силових видах. Суддя Федір Баник зафіксував такі результати. В армреслінгу трійка переможців виглядає так: перше місце — Микола Скунць, за ним — Василь Говді та Іван Цар; в гирях поза конкуренцією були силачі Микола Дерич, Тарас Тимар та Анатолій Ільницький; в перетягуванні канату в запеклій боротьбі перше місце виборола команда Міжгірських правоохоронців РВ УМВС, за ними — колектив “Рятівник”, третє місце за командою “Трибуна”.
 
Більш в спокійній обстановці, але аж ніяк не менш цікаво, проходили змагання із шахів та шашок. Вже традиційно в шахах немає рівних міжгірчанину Юрію Марковичу. Друге місце в цьому ж виді за жителем В. Студеного Сергієм Росадою, третє посів Василь Маханець з райцентру. В шашках трійка лідерів відповідно розподілилась так: Михайло Плець, Володимир Голодняк та Василь Савинець.
 
Спортивне свято, приурочене Дню Конституції та Дню молоді, вдалося на славу. Глядачі змогли вболівати за улюблені команди, спортсмени продемонструвати свою фізичну форму, а головне — міжгірці ще раз підтвердили любов та інтерес до спорту.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також