Міжобласні рейси відміняють через морози

13
0

Найважче добратися в Закарпаття та на Франківщину.

З приходом суворих морозів, від яких ми вже встигли відвикнути, робота міського та міжміського транспорту початку «пробуксовувати». У минулі вихідні в Україні багато міських маршруток не зуміли вчасно вийти на лінії і почали курсувати із запізненням, а ті, що вийшли, ходили з великими інтервалами, і пасажирам доводилося довго мерзнути на зупинках в 20-градусний мороз.

Як же працює транспорт на всіх напрямках в умовах суворої зими, ми дізнавалася у керівників транспортних підприємств.

- Ми займаємося міжміськими і міжобласними перевезеннями пасажирів, і в умовах такої суворої зими у нас виникають серйозні перебої в роботі, - зізнався начальник служби перевезень Львівського автовокзалу Юрій Парамуд. - Все це пов'язано з тим, що дизельне паливо, що заливається в баки автобусів, замерзає на морозі. Якість палива низька, ось воно і не витримує низьких температур.

За словами Юрія Ярославовича, три рази на день він систематично готує зведення про рух транспорту і доповідає до Міністерства транспорту. Тобто йде облік рейсів автобусів, які виходять на маршрут і які не вийшли з тих чи інших причин. За день зі Стрийського автовокзалу у Львові здійснюється 135 відправлень.Найпроблемнимнішим напрямком зараз вважається Закарпаття, там більше всього зривів маршрутних рейсів. У понеділок скасували 44 рейси, тобто 30%. Автобуси не поїхали в Ужгород, Хмільник, Хуст, Снятин, Косів, Коломию, Іршаву.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також