Мобільні групи перевірятимуть посилки громадян на Закарпатті — доручення голови ОДА Петрова

96
16

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров доручив силовим органам Закарпаття створити групи мобільного реагування для перевірки посилок громадян.

Як інформує Цензор.НЕТ, доручення Олексій Петров дав з метою недопущення переміщення і пропуску товарів комерційного призначення через державний кордон України та Угорщини в пункті пропуску "Чоп-Захонь", які завозяться приватними підприємцями як посилки громадян України, які проживають за кордоном.

Нагадаємо, на Закарпатті відкривають 4 КПП з Угорщиною.

Коментарі

Л
Ласлові

Думаю скоро пустят "премьерские" и "президентские" патрули, им то тоже кушать надо

Л
Ласло

Моделюю ситуацію.Везе чернівецький або львіський бус посилки з Італії.На "Тисі",як завжди,проплачує митникам і погранцям по тарифу( один метр довжини буса-від 100 ойро).Виїхав за шлагбаум і десь по трасі,бац-мобільна група.Знову слюняв пальці,а тарифи будуть не нижчі,чим на "ТисІ".

БЖ
БД жілка

Йой , типир і нас будуть контроловати тоті групи мобільні як збираєме пильцу, а медок кому отстьоговати.

Е
еее

Лол левачок подорожает теперь после погранцов надо будет слюнявить губеру "на контрабанду".

П
Правда

Губернатор хоче сісти на потоки. Як ішло так і буде іти, але іще буде і йому відстьобуватись. Дачі у буковелі то недобудовані. Треба їх доводити до ладу. Тому готуйтесь і до перевірки прав, і до перевірки випічки хліба і виготовлення ковбаси, і т.д. Ви думаєте, що він сюди приїхав жити на зарплату у 30-40 тисяч гривень? Ха- за три раза....

В
ваня

Скоро треба брати зброю і гнати паразитів з ЗАКАРПАТТЯ ВСІ НАЦІЦІЇ ЗАКАРПАТТЯ ЄДНАЙТЕСЬ УКР УГОР

Т
Тупиймусор

Может мобильные группы по вырубке леса нужны , а не посылки проверять

ДВ
Для всіх

Один БАНДЕРА понял - що КГБ рулит...................

М
Містний

А чому би неорганізувати мобільні групи по перевірці вироблення ковбаси,випікання хліба і т.д.,це питання безпечного харчування.

Т
Таможник

Шо за бред? Митники і так зобов'язані перевіряти товари та цінності що переміщуються через митний кордон по закону! Губернатор под видом перевірок хоче нам наступити на мозуль і перекрити дихалку. Аналогічно мош організувати мобільні групи по перевірці водійських прав на дорогах або перевірку паспортів на кордоні після прикордонників... Зелені копавуть до дна а коли ся докопали, то дальше долбять і копавуть... Янукович ще легко отдєлався, Зельови не завідуву...

1
17

Підор. Не митий .

О
Олександр

Так в чому проблема? Ні для кого не секрет, що під видом посилок та поміж ними деякі ділки, за сприянням контролюючих органів завозять в країну бренд. Чому перекриття цього контрабандного каналу є незаконним? Чи вам все одно, тільки б критикувати? Губернатору респект!

ПЗ
Попандопуло зі Львова

То що,я вже не зможу висилати наш стратегічний продукт сало родичам за кордон?Це вже зрада!!!Це не по нашому не по українські!

М
Мда

Коли на посаду губернатора перестануть ставити бізнесменів з ментів чи кгбешників. Доручення незаконне говорить про одне, законів влада Не збирається дотримуватися. Головне кордон поставити на заробітки для себе любимого чи кого.)

ШБ
Шмірґлі бачі

Вшиткі посилки обкласти цлом, а пак на сесі гроши купити три дараби фанери, вчинити аероплан і политіти кбнм.

Б
Бандера

Кгб рулить

Читайте також