Модні відтінки в інтер'єрі у 2022 році

11
0

Кожна людина, починаючи ремонт, хоче, щоб дизайн був виконаний стильно, а палітра кольору приміщення з часом не викликала роздратування.

В даному випадку найкраще звернутися в спеціалізовану дизайн студію інтер'єрів, де працюють фахівці, які знаються на подібних питаннях. Сезон 2022 ставить свої модні тенденції в дизайнах інтер'єру. Модна палітра має на увазі 5 основних відтінків.

Модні кольори в дизайні інтер'єру 2022

Серед найпопулярніших відтінків можна виділити такі:

  1. Ніжний і кремовий жовтий, ніби нагадує вершкове масло, яке постійно просить, щоб його з'їли. Цей відтінок символізує прагнення корисного життєвого досвіду. Популярність жовтого кольору останнім часом суттєво зросла, а експерти впевнені, що у 2022 цей колір буде у тренді не лише в інтер'єрі, а й одязі.
  2. Ще один відтінок, який привабить безліч охочих відчути новизну зі стабільністю – оливковий. Цей колір допомагає відчути гармонію, спокій та комфорт. Перевагою оливкового кольору є можливість об'єднання з багатьма іншими кольорами. При цьому виглядати таке поєднання буде дуже стильно та оригінально.
  3. Яскравий і насичений колір манго також завоює серця людей у 2022 році. Він допомагає відчути впевненість разом з емоційною стабільністю. Колір манго чудово поєднуватиметься зі спокійними відтінками, привносячи в інтер'єр яскраву нотку.
  4. Синій колір завжди був і залишається модним. Він допомагає покращити психічне та фізичне здоров'я, а також відчувати себе у безпеці. Цей колір також чудово поєднуватиметься зі спокійними відтінками, але сміливіші можуть поекспериментувати і з яскравими варіантами.
  5. Соковитий рожевий колір увірветься в дизайн інтер'єрів у 2022 році. Його рекомендують вибирати людям, які прагнуть новизни. При цьому поєднувати цей насичений відтінок, що кричить, найкраще з заспокійливими зеленими або синіми. Соковитий рожевий допоможе почуватися більш позитивно в непростий час. Такий колір зазвичай вибирають досить сміливі особи.

Представлені кольори будуть справжнім трендом в інтер'єрі у 2022 році. Проте не варто забувати і про класичні сірі, бежеві та білі кольори. Вони завжди будуть у моді, а головне, вони чудово поєднуються з різними яскравими відтінками. Щоб підібрати нереально крутий дизайн у свою квартиру чи будинок, звертайтеся до дизайну студії інтер'єрів.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також