"Моя місія — захищати Україну!": Історія добровольця, воїна Закарпатської бригади

10
1

Олександр, який війни чоловік займався ремонтом верстатів виробничого обладнання, не зважаючи на статус багатодітного батька з початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати Україну.

Як розповідає "Суспільне Ужгород", Олександр народився у Харкові, у 2017 році переїхав на Закарпаття, де займався ремонтом верстатів виробничого обладнання. Олександр одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії, 26 лютого 2022 березня пішов до військкомату, щоб стати на захист України.

"24 лютого, коли сталось саме вторгнення, масованими ракетними обстрілами, нападом, в той же день я зрозумів, що потрібно робити правильні дії, вирішив стати до лав ЗСУ. На третій день війни я пішов до військкомату. Я вважаю, що моя місія — захищати Україну!", — розповідає військовий.

Олександр брав участь у звільненні Херсону та у боях на Бахмутському напрямку. Військовий каже: "Найбільше нас стимулює подяка від людей, для яких все це робиться. Це — стимул для військових".

Вдома на Олександра чекають троє дітей та дружина. Жінка каже, про те, що чоловік добровільно став до лав ЗСУ, дізналися не одразу, а через два тижні. Родина пишається Олександром та підтримує його рішення.

"Після перемоги України я буду займатися або роботою за фахом, або ж пробувати нові можливості. Адже потрібно навчатися та рухатися вперед", — розповів військовослужбовець.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д
Думка

Так мав би вчинити КОЖЕН ХАРКІВ'ЯНИН і інший мешканець східних областей України. Це ваша земля і дім , захищати в першу чергу вам же . Достойно і справедливо.

Читайте також