Молочна каша HIPP — незамінна при дитячому харчуванні

22
0

Не секрет, що грудне молоко — це єдине, що потрібно для організму немовляти. Сама природа подбала про маленьку людину, яка щойно народилася. З часом для правильного розвитку малюка вже необхідні додаткові вітаміни.

У віці 4-6 місяців педіатри рекомендують поступово збільшувати раціон дитини. Зазвичай мова йде про зернові та овочеві пюре. Деякі матері куховарять самостійно, а інші покладаються на відомих виробників дитячого харчування, нерідко надаючи перевагу такій високоякісній продукції, як молочна каша HIPP.

Цей вид дитячого харчування виготовляють із суворо контрольованих органічних інгредієнтів. Молочні каші HIPP містять модифіковане молоко з урахуванням потреб дитини та мають природний аромат. Вони також збагачені залізом, кальцієм і вітаміном D та В1, йодом і цинком, а також важливими жирними кислотами Омега-3. Їх легко приготувати, просто додайте води. Молочні каші HIPP підтримують надходження в організм дитини кальцію, обов’язкового для зміцнення кісток і зубів, а вітамін В1 має важливе значення для енергетичних процесів та нервової системи. Компанія Shop HIPP пропонує найрізноманітніші молочні та безмолочні каші.

З історії компанії HIPP

HIPP — всесвітньо відомий бренд, засновник якого німець Георг Хіпп — власник кондитерської фабрики, яка в 1901 році почала виробляти їжу для малюків.

У 50-х роках Георг Хіпп відкрив для себе органічне землеробство, головними рисами якого є відсутність хімічної обробки та природні умови. Водночас він проводив роз’яснювальну роботу з фермерами.

У середині ХХ століття розпочинається виробництво дитячого харчування HIPP у промислових масштабах. Спочатку мова йшла про чотири види консервованих пюре. З часом асортимент збільшується до м’яса, соків, десертів та цільнозернових пластівців.

Принципам органічного землеробства компанія вірна донині. Дитяче харчування виробляється лише з натуральних інгредієнтів, що дозволяє бути впевненим у високій якості продукції.

Як вибирати дитяче харчування

Недосвідченим батькам важко зробити вибір на користь виробника дитячого харчування. Деякі матері інтенсивно вивчають відгуки в Інтернеті та консультуються з друзями, а інші покладаються на думку лікаря, але при цьому всі вони турбуються про здоров’я дитини.

Правильно вибрати дитяче харчування не так просто. Вашим головним радником і дегустатором має бути дитина. Обов’язково прочитайте всю інформацію на упаковці перед покупкою. Склад не повинен містити:

  • цукор;
  • консерванти;
  • підсилювачі аромату та смаку.

Проте не варто покладатися на свій смак, оскільки відсутність спецій навряд чи сподобається дорослому.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також