Молода мешканка Воловеччини померла не через ботулізм - Департамент охорони здоров'я

11
6

Як повідомили Мukachevo.net за результатами аналізів, жінка померла від іншої хвороби.

Раніше, місцевий активіст Роман Келемен оприлюднив у себе на сторінці у Фейсбук інформацію про те, що молода тридцятирічна жінка з Воловеччини померла від отруєння грибами, а саме ботулізму.

Промучавшись 2 доби у Волівецькій лікарні, її перевезли в Ужгород, де вона і померла.

Мukachevo.net дізналось офіційну інформацію в Департаменті охорони здоров'я, де розповіли, що за результатами аналізів жінка померла через іншу хворобу, не ботулізм. Яку саме оприлюднять трохи згодом.

На жаль, на Закарпатті дійсно немає вакцини від ботулізму. Але це проблема не лише області, а й всієї України. Минулого року в цілій країні нарахорвувалось близько 12 доз і то у Києві. Доставка дози з Києва практично неможлива, адже це потрібно зробити за дуже короткий час. 

Нагадаємо, вакцину від кору на Закарпаття передала Угорщина.

Коментарі

А
Активістка

Поляк вам розкаже багато чого , ще і інтерв'ю там на фейсі видно. Службову перевірку йому судовомедичну реальну. А не розказувати х....ю.

Л-
Лікар - До ОблЗдраву

Проблема з вакцинами та сироватками - питання до міністерства. А ці "активісти" -заробітчани реально компроментують грмадський рух. Данацко, Желізняк та компанія тільки ходят та глядають де б підзаробити і кого ж за гроші вчергове почмирити. А серед чиновників, як і серед лікарів, журналістів та вчителів є нормальні порядні і є липкорукі чінуші.

О
ОблЗдрав

До лікаря. Ніхто не говорить з притензіями за лікарів. Ви також страждаєте від свавілля чинушок. Чому в інших областях не виникають такі проблеми!?Мені здається,що Ви не лікар,а якраз криса з облздраву!

АК
А КО ПЕРЕДАВ

КІР НА ЗАКАРПАТТЯ)))....НАЧОРТА ТУЛЬКО АПТЕК КІТЬ У НИХ НИЧ НИЄ...християни не буйтеся умерти...і не давайте нич тим гаманам...лишіть дітям...нико до вас на груб не прийде кроме них...пару року тудасюда нич....а кіть бойишся йди утряси душу із свого попа...то його робота...обись вірив...не лем так їм хижі лишати...Ісус Христос за всьо вже заплатив...а жити довго сим світом ганьба...ТОТ ЗНАЄ УДАВИВБИСЯ КОМУ СЕСЕ...

Л
Лікар

Точно!!! Активісти миттю вирішать питання з МОЗом щодо поставки сироватки від ботулізму, :-) А ще б непогано активістів відправити покерувати в операційну та реанімацію. Всі одразу ж одужають і як гриби після дощу виростуть сучасне догоговартісне обладнаня в лакарнях та з являться європейські ліки. Даєш активіста в кону лікарню!!!!

О
ОблЗдрав

Давно пора активістам приділити увагу департаменту охорони здоровя в області.Некомпетентність,чванливість бездіяльність-це візитівка цієї інституції.Наслідок,проблеми з вакцинами,ліками,висока смертність!

Читайте також