Молодіжка "Закарпаття" повернулася з Севастополя

12
0

14 лютого в Ужгород з других навчально-тренувальних зборів, які тривали у Севастополі, повернулася молодіжна команда ФК «Закарпаття».

Упродовж, майже, двотижневої підготовки наші юнаки зіграли 4 спаринги, три з яких провели у рамках традиційного кримського турніру «Кубок Проліску». З чотирьох матчів в двох наші хлопці здобули перемогу, у стількох же поступилися. Але це не визначальний чинник, головне - здобутий досвід для молодих футболістів ужгородського клубу.

- Це перший тренувальний збір, - зауважує наставник молодіжного складу ФК «Закарпаття», - який молодіжний склад за межами області. Не всі хлопці витримали заданий темп, але загалом виконали той план підготовки, який був намічений.

Наразі у складі команди 23 молодих виконавців, хто з них остаточно одягне футболку ужгородського клубу вирішиться у ході третього заключного збору. Упродовж завершального циклу підготовки тренерський штаб зосередить свою увагу на награванні стандартів, відпрацювання техніко-тактичних дій, а також детально вивчатимуть і готуватимуться до гри з майбутнім суперником – донецьким «Металургом». Місцем проведення тренувань, як стверджує Іваниця, через складні погодні умови ймовірніше за все стане штучне поле біля готелю «Камелот», у Кам’яниці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також