Молодіжка "Закарпаття" розпочинає виступи

7
0

Уже сьогодні ужгородське «Закарпаття» розпочне офіційні виступи у 2010 році — першим іспитом для клубу стане зустріч молодіжки ФК із дублем донецького «Металурга».

Зустріч розпочнеться о 12.00 на полі спортивно-туричстичної бази «Камелот» у с. Невицьке, що за три кілометраи від Ужгорода. Певно, у команди Михайла Іваниці особливе налаштування на зустріч із «металургами»: як не як, а саме із цим суперником колектив здобув своє одне із загалом двох (!) набраних очок в минулій частині чемпіонату. Тоді, 1 серпня, у Докучаєві арбітр Олег Орєхов (а в суботу цей пан обслуговуватиме зустріч основних складів) зафіксував бойову нічию — 2:2. Хоча, ще після першого тайму ужгородці розраховували на перемогу. Ще б пак, вони були попереду на два голи. Однак старання Михайла Трухана, який відзначився дублем, не були підкріплені командними діями.

Сьогодні в «Камелоті ми побачимо суттєво оновлену команду «Закарпаття». Тренер Михайло Іваниця добряче попрацював над селекцією і суттєво видозмінив своє дітище. Так, на двері зимового антракту було вказано Василю Пиняшку, Андрію Смалюху та Івану Шевченку. Натомість до складу приєдналися захисники Ігор Варга та Станіслав Коваленко, напівоборонці Віктор Ряшко і Василь Горський, нападники Богдан Куклишин й Олександр Русин.

Хлопці відверто зізнаються, що першочерговою причиною їхнього провалу у першій частині сезоні є брак часу для «притирки». І тільки після більш ніж піврічної роботи разом, на зимових зборах, довершилася «притирка». Відповідно, і мікроклімат в колективі набрав нових обрисів.

Чи й справді команда змінить свій ганебний статус аутсайдера покаже тільки час. І тільки час розсудить чи й справді вагомі слова скептиків, які невпинно твердять, що талановитої футбольної молоді на Закарпатті вже немає…

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також