Молодіжний склад "Минаю" та 2 команди ФК "Хуст" можуть заявитися на Зимову першість області

16
3

Таким чином тренери спробують провести "обкатку" футболістів.

Представники ФК спільно з керівництвом ЗАФ погодили, що в Зимовій першості можуть брати участь футболісти, яким на момент матчу виповниться не менше ніж 16 років. Також (у разі згоди грати за новими термінами) дозволили поза конкурсом виступати командам «Хуста» (можливо, навіть двома складами) та «Минаю» U-17.

У ФК "Хуст" вже казали про намір провести підготовку до другого кола чемпіонату через Зимову першість, щодо юнацького складу "Минаю", то тут у клубі вирішили, що для молоді найкраще буде спробувати себе на дорослому рівні.

Також старт зимової першості перенесли, із лютого, як попередньо передбачалося, на 5 березня. До 26 числа цього місяця клубам необхідно подати заявкові листи зі списком 22 футболістів та 3 офіційних представників (не беручи до уваги президентів ФК) з урахуванням тренера та лікаря.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівка

Чого наші чоловіки воюють, здержують руську навалу з останніх сил, а сі мальчіки у футбол грають? Хто позбавив їх обов‘язку звхищати свою країну?

ГШ
Генеральний штаб

Ваші футболісти пригодилися б нам в армії, а не за мячиком бігати під час збройного вторгнення Росії!!!

Я
Я

Зимова першість веснов??? Нато она і зимова першісь оби боти ЗИМОВ!!!! Ті ,, чиновники подуріли там! А кіть можу поросити мукачево нет чи можете писати статті за футбол в мукачівському районі за зимову першіть за всьо! Дякую!!!

Читайте також