Молодих виноградівців водили до військової частини

12
0

З нагоди Дня захисника Вітчизни, 22 лютого 2012 року, Виноградівським районним центром зайнятості спільно з В/Ч А 0332 проведено професіографічну екскурсію для учнів випускних класів та безробітних віком до 35-ти років.

 

У військовій частині  молодих людей зустрічали спеціалісти центру зайнятості та військовослужбовці.
 
Екскурсія розпочалася з огляду військової техніки та зброї. Тут молоді продемонстрували різні типи військових машин: танки, бойові машини, бронетранспортери а також різноманітну зброю – автомати, кулемети та ін.
 
Молоді люди отримали змогу побачити і те, як живеться сьогоднішнім військовослужбовцям. Вони ознайомитися з побутом, відвідали казарми, їдальні, кімнати відпочинку, зали для тренувань та фізичної підготовки. З цікавістю розглядали стенди з стройової, фізичної та бойової підготовки, переглянули фотографії відмінників військової служби, їх успіхи та досягнення.
 
Продовжилася екскурсія в актовому залі де перед гостями виступив перший заступник, начальник штабу по стройовій підготовці та кадрів майор Литвиненко, який розповів про життя Збройних сил України та запропонував присутнім переглянути фільм про життя військовослужбовців. 
 
Молодь ознайомилась з умовами проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України, служби у військовому резерві та про вступ у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони України. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також