Молодих закарпатців запрошують знятися у фільмі відомого угорського режисера

13
6

На Закарпатті об'явили кастинг для молодих людей, які бажають взяти участь у зйомках нової стрічки відомого угорського режисера артхаусного кіно Бенедека (Бенса) Флігауфа.

Зокрема запрошують творчу молодь, віком від 18 до 28 років. Вимоги: потрібні енергійні, легкі на під'єм люди, які цікавляться мистецтвом і володіють українською або російською мовою. Досвід роботи в кіно та театрі не обов'язковий.

Кастінг буде проходити 20, 22, 27, 30 вересня 2017 року з 17.00 -19.00 год. у Європейському домі, м. Берегово, вулю Сечені, 59-Б. Також планується провести кастинг в Ужгороді.

Один з останніх фільмів Бенедка Флігауфа має назву "Просто вітер" (угор. Csak a szel) - соціальна драма з елементами психологічного тріллера. У 2012 році стрічка отримала Срібного медведя на кінофестивалі Берлинале. У ній йдеться про циганську родину, яка перебуває у постійному очікуванні нічного нападу невідомих. Фільм був заснований на факті вбивств на національному грунті в Угорщині, хоча сама історія є вигаданою. Стрічка "Лілі Лейн" (2016) - увійшла до списку найкращих фільмів 2016 року. Це казка про маму та сина, які відчувають себе покинутими серед інших людей, вся країна для них - одна велика тюрма.

Дивіться також: Контрабандний трилер "Межа" б'є рекорди словацького кінопрокату

Коментарі

Ю
Юрій

По яким критеріям будуть відбирати?

ZY
Zoltan Y.

КАСТІНГ! в Ужгороді за адресою пл. Постолаки, 5.а, у Європейському дому 26.вер. 01.жовт. 2017 р. з 17.00 -19.00 год.

Ю
Юрій

По яким критеріям будуть відбирати?

Ю
Юрій

Якого числа? В скільки годин та за якою адресою в Ужгороді буде?!

С
Серж

А держать вверх ногами символ Закарпатья - медведя - это нормально или специально? Или это *знак*? С моей точки зрения - это не нормально!

ZY
Zoltan Y.

КАСТІНГ! в Ужгороді за адресою пл. Постолаки, 5.а, у Європейському дому 26.вер. 01.жовт. 2017 р. з 17.00 -19.00 год.

Читайте також