Молодий мукачівець, який влаштував смертельну ДТП, у стабільному стані (ВІДЕО)

12
42

Про це Mukachevo.net розповіли лікарі Мукачівської центральної районної лікарні.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що молодий хлопець потрапив до лікарні у важкому стані. Тоді у мукачівця, 1998 року народження лікарі діагностували політравматичну травму, черепномозкову травму, шийно-спинальну травму, забійні рани голови, тупа травма живота та грудної клітини, травми обох нижніх кінцівок та травматичних шок.

Зараз, за словами лікарів, хлопець вже у стабільному стані, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, вночі, 30 квітня, на вулиці Миру сталась ДТП, за участі авто марки Skoda. Автівка влетіла у дорожнє коло. Внаслідок аварії заигнула дівчина 2000 року народження.

Коментарі

У
Унгвар

Чому ніхто не каже що цей хлопчиська вже 2 раз протягом року потрапив в смертельне дтп, а тому що він - прикордонник за якого папа порішив, тому не дивуйтися

7
7878

До Наташа Дуже дивна ситуацiя, також на це звернув уваги. Таке вiдчуття що батькам далеко всерiвно на власну дитину.... чи iх вже купили... як то кажуть Бог iм суддя

Н
Наташа

Добрий день,читаю всі коментарії і дивуюся від одного.Батьки Наночки дякують зате,що він відправив їхню дитинуна той світ бо вона була зним щаслива , він подарував їй любов і.т.д. це прсто Шок. Яби хотіла побачити як внього буде дружина, дитина він буде гуляти щасливий ,що тоді скажуть батьки покійної дочки.Так ясно што він нехотів,щоб вона загинула так сталося від біди,суми, тюрьми незарікайся. Но просто виходить ,що батьки раді ,що їхню красуню донечку відправили на той світ. Пишуть не судіть не вмішуйтесь,це просто так мало статись а там взагалі як батьки живуть разом . Шкода красюню дівчину ,що так скоро пішла вземлю,коли їй жити,радіти любити створити сімю і народити прекрасних діток як вона.Хай земля буде їй пухом івійде в царство небесне.

КН
Крут накрут

Які всі злі.тут горе .а вам би лем пообсирати

М
мукачівець

надіюся.то говно в стабільно конченому стані буде довго

С
Справедливий

Хтось , "по слабоумию" своєму горланить , що не нам розбирати цю ситуацію і не нам судити ! Я вважаю , що саме нам потрібно дати оцінку цьому злочину . Злочин в тому , що нісся на шаленій швидкості , плюючи на ВСІХ . Тепер черга "суддів" ... плюнути на НЬОГО . Моральну сторону їхнього існування не берімося аналізувати . Все й так ясно . Хто він і хто вона ?! Але ж це в нього не вперше. Мукачево живе місто . Тут ходять , їздять , живуть ЛЮДИ , котрі виходячи і своїх помешкань , надіються повернутися живими . А не розчавленими таким "шумахером" . ВСЕ ВЕРТАЄТЬСЯ , БАТЬКИ .....ВСЕ І ЗА ВСЕ

Д
Дід

Не переживай нижній брате. Усі калікі по розуму з часом стають каліками тілесними.

1
124578

Чесно кажучи iз-за сьоi золотоi молодьожi страшно вообще на дорогу виiзжати... ведуть себе як неадекват, по ночи лиш чути як по варишу шумахери ганяють... бiцiглi у руки, а не баранку, й то потолок

ОП
олександр пушкін

Оскільки не вірю в наш суд - то шкода, що не подох. Таких ненормальних гонщиків треба ізольовувати від суспільства, бо вони створюють ризики на дорозі для інших учасників дорожнього руху.

V
VIKINGIST

Швидкості великої не бачу, а ось мокра бруківка на спуску з мосту, за це інженерам 5+. Не вважаю хлопця виновним, він несправився з керуванням, замість того щоб дати газу та витягнути авто він в запанікував та почав гальмувати, а ось те що пасажирка була непристебнута, тут вина 50/50. В європі коли пасажир непристебнутий та поліція штрафує, винуватий пасажир в першу чергу. Я звичайно не кажу, що вина на ній, але... "Дерьмо случается"

С
Сергій

ЖЕСТЬ.Його відкуплять,ЦЕ факт,там мама та батько ,вже ДУЖЕ стараються,якби ЦЕ був син ну дуже простих людей,ТО і фото було б його,і аналіз на ВМІСТ алкоголю чи наркотиків,вже би написали.А ТАК,папаша рішае через не останіх людей у місті.Госпди-хай земля буде пухом Наночці. А ти Толік -задумайся.

І
Інженер

Представте таке кольцо біля епіцентра ,30 трупів уже булиб у землі.

І
Інженер

Тупаки проектанти, кольцо переробіть ,бо трупів буде ще дуже много. Ко придумав це високоє бетонноє кольцо всі мерці йому на совісті най йому сняться кожну ніч.

П
правда

У поростов развитие на уровне папуасов недоразвитых- а яке право ви маєте засуджувати - а таке, что это быдло завтра меня собъет, понимаешь, ты, недоразвитое?

НС
Народний суд

Десь раніше один дописувач писав, що на совісті цього водія ще раніше два покійники. Писав, що батько ходив відкупляти. Якби родичі тих покійників розсудили по божому закону (око за око), то красива дічина не покинула передчасно своїх батьків.

:
:((

Її батьки його не засуджують, а яке право ви маєте засуджувати? Вас в тій машині не було, батьки просять всіх вас не перекладати вину на людину яка зробила їхню доньку щасливою, в хлопця все одно буде травма на все життя, якщо Бог допустив таке, значить так мало бути подробиць аварії нема.... краще всі свої погані слова тримайте при собі і не робіть їм ще гірше, від ваших коментарів стає страшно за наше людство

П
правда

быдло нажрется, людей убъет, а потом про бога вспоминает.

ДН
До нижнього

Як ти бачиш ситуацiю/ iсторiю з манiяком Чикатiлом ?? Подiлися своiм бачинням !!!

Д
Друг

Кожен бачить свою правду і говорить що думає, демократія

В
Васька

Я в шоці. І ми живемо посеред цих збоченців-коментаторів

С
Самогон

Прячуть Фльашку з Палиньков.

М
Мункач

Чому не повне відео?) Шось приховують))

Б
Бачі

Да Він Винен 100%! Але З цьої Простітутки Не робіть Невинну Жертву!!! Достойна Порядна Дівчина з Такими Ханигами Не Звяжеться-І Пяна Накурена Гуляти Доранку Не Буде!!!!

ДС
Дмитро Сергійович, шофер.

Думаву, як виживе, то може буде далі пересуватися у інвалідному кріслі. При найкращих умовах лишиться при своєму розумі. При гірших, можна буде руль від тої шкоди прикрутити на крісло і нехай рулює далі. Не переживайте так за долю водія, не думаву, що у інвалідному кріслі він зможе другий раз так розігнатися і заїхати у клумбу. Може просто буде овочем і батьки будуть годувати з трубочки. Така кара гірша, ніж відсидіти у тюрмі і далі вбивати людей.

5
56

по відео дтп видно що хлопець уже коли зрозумів неминуче,намагався прийняти удар на свою частину. так і сталось. але нажаль...

ДЗ
Для Знайомої

Збіг це то, шо тебе тато у паплан не витер, а це дтп у стані алкогольного сп‘яніння + смерть дівчини, за яку має цей полудурок сопливий сісти. Хто адекватний в мокру погоду по городу по шашкі під 100 летіти буде? І тепер це чудовіще ще вигоражують

М
Мункач

Так почитаєш і бідняшку ще треба пожаліти того придурка! У вас є якісь мозги у тієї знайомої!! Якби у тих кто його оправдує таке сталося, хотілося б побачити тоді вашу реакцію і співчуття йому! Хай сидить гівнюк за гратами!!!

Н
новенький

Потрібно любителям фейсбуку зрозуміти що суспільство різноманітне і вони можуть ховатися від нього в своєму колі за спинами батьків до пори до часу і нічого вражатися що люди такі, коли ви самі до цих людей часто-густо ставитесь зверхньо, а зараз нічого бідкатися. Хлопцеві звичайно бажаю одужання, він як і люба Божа твар має право на життя яке йому дарував Бог. Випробування перед ним стоять великі, але покарання повинно бути невідворотнім, адже якщо з родичами загиблої він як тут пишуть і порозумівся, не треба забувати, що на тротуарі, пішохідному переході в іншій машині моли бути інші безневин

Н
новенький

Культури спілкування багатьом не вистачає це правда. Мститися і проклинати не має змісту це є гріх.

Ю
ю

По фото дiвчини i вiдео видно одразу нутро « звiзды « , шкура малолiтня! Не робiть з неi сяту марю !

ПІ
Петро Іванович

він як водій згідно діючого законодавства несе повну відповідальність за пасажирів в нормальній страні йому вже б світило 10 років і на все життя позбавлення водійських прав а у нас через 3 місяці батькам загиблої кинуть подачку пару тисяч доларів і він буде сміятися і їздити...

З
Знайома

Люди в настільки гнилі Мукачівець тебе треба добити а ПРАВДІ язик вирвати шоб більше ні слова прокльоного не сказав(ла). ПОБІЙТЕСЬ БОГА бо не ми маємо судити а тільки він. І толік в цьому не виний тут ніхто не виний це збіг так само міг бути хтось інший. Земля Пухом НАНОЧЦІ і швидкого одужання Толіку. Толік ми з тобою все буде гуд А ВИ МУКАЧІВЦІ ПРАВДИ ІТ.д навчіться дивитися за собою себе проклинайте і себе калічте!!!!!. На все добре !!!!

ДП
До попередніх дикунів

Навіть соромно таке читати, це напевно пишуть люди, в яких здоровий глузд їде від бідності та безпорадності до самих себе. Люди які навіть грамотно не можуть висловити свою думку без граматичних помилок. Люди вже повністю зневірені в своїх силах та світлому майбутньому, для яких велике св‘ято - це випити пляшку Львівсього 17/15 вечером в свому смітті. Друзі та близькі постраждалих, раджу вам не звертати увагу на такі безглузді коментарі. Такі люди завжди були та будуть, можна за них тільки порадіти, мають змогу зайти в інтернет в 21 ст.

О
Очевидець

Вони обоє Боли в Алкогольному Спянінні!!! Цье факт! Так шо та Овца Соцсетів, не случайно на тому світі!!!

М
мукачівець

добийте ту тварину...бо даже не посадять..а ще й похвалять

І
Іван

Повністю згідний з Юлією. Позирайте за собою. А других людей нічого судити, обсуждати, оббріхувати. Єдиний хто нас всіх буде судити це Бог. Займіться своєю душею, бо хто знає коли прийдеться предстати.

П
правда

В смысле не винити хлопця? ты тупорылая овца подурела совсем? это быдлятина будет летать и калечить и убивать окружающих а тут не винити. желаю хлопцю стать инвалидом и никого больше не убить. И абсолютно насрать на него и его родичей.

Ю
Юля

Чого ви злорадствуєте? Рідні загиблої дівчини в соц-мережах просять не лізти не в свою справу, не обсуждати те, шо ви не знаєте і не якщо рідні не винять, то точно не чужим людям в цьому винити хлопця! Тому і ви, чужі люди, не лізьте куди Вам не треба. Хлопець вижив, і жоден з нас не знає як йому з цим жити! Моральна травма - це страшна річ! І всі люди, у яких є співчуття, ніколи не побажають комусь зла!

.
...

Слава Богу чему? Что идиот остался жить, а у девчонки у которой все было впереди-жизнь забрал???

Р
Рина

Хлопцю мусіли зробити аналіз крові,щоб визначити в якому стані він перебував-тверезий,алкогольне чи наркотичне сп'яніння?Це мали б написати в статті!в якому стані він керував авто.

С
Супер

Супер, дякувати Богу

ВІ
Василь Іванович

Здоров‘я хлопцю, та швидшого одужання!

Читайте також