Молодий ужгородець стверджує, що під час операції його заразили гепатитом С (ВІДЕО)

35
6

Через місяць після операції у Івана Стрипеча виявили гепатит С. На початку липня йому виповнилось 25 років. Професійно займався спортом та навчався на 1 курсі кафедри військової підготовки УжНУ.

Однак, після операції через виразку 25 травня життя хлопця кардинально змінилось. Через місяць здавши кров у відділенні гастроентерології, почув страшний діагноз — гепатит С.

За 4 місяці Іван схуд на 30 кілограмів, покинув спорт та змушений був забрати документи з університету. Хлопець переконаний, заразився гепатитом С у лікарні...

Більше у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

КХ
Колишній хворий

Правий лікар Віктор Петров (чудовий фахівець, якщо у вас така біда сталася - біжить до нього за консультацією). В Україні епідемія гепатиту С, джерело № 1 - стоматологія. Ще одне джерело - армія, а чого хотіти, коли мене вже з відомим діагнозом хотіли призвати, про аналізи при медкомісії ніхто й не каже. Щоправда, лікування від гепатиту коштує по-різному, від 3.000 доларів в певних випадках. Є й безплатне лікування, якщо пощастить. Я так і лікувався, в Києві, пощастило потрапити на безплатну програму (вартість її обліковувалася в 6.000 доларів, сам витратив біля 1000 за рік на регулярні дорогі аналізи).

БС
Босорканя супрунка

В Єврокраїнах,та і у всьому цивілізованому Світі,Гепатит С не є вироком і чимось надстрашним.Так,це хвороба,це неприємно,але курс лікування,який оплачує страхова медицина і людина в строю! А в неньці,та ще й при амеросупрунському геноциді,це дійсно вирок! Слава майдану!Горчкам слава!

З
Золотко

Рянда, правду кажеш. У дівочок типирь мода на фешен-манікюр, роблять ко де, а пак чудуються уткіть гепатит. Дурнеші.

Р
Рянда

...а потом тут врачі возмущаутся,як із здорових роблять калік...вать убивауть...два роки йому?за життя і страданіє когось...?най на своіх родічах-ся учать лічити(((знає шо "нікельна"трубка не стерелізуєся добре,но всеровно іі хпає комусь...отмазка-постараємось більше такоє не робити))))))а кіть не постараєся і як обично...)) Но ничь уже скоро ім начнуть давати ліцензіі,які треба буде возобновляти...хоть мало укосять тих шо за шовдарі ся учили і тягнутся до людського здоровля... Споглядач там нічого говорити,має бути відповідальність,за то шо роблять...то-ж не гончар вать,художник шо має право на ошибку...Одучився,здав диплом,получив ліцензію на роботу,запоров,більше ту ліцензію не увидиш...+одшкодовати шо начудив((То не ігрушка,то чиєсь життя,..Они даже кров на аналіз не узяли перед операційов,(мав гепатит,або нет)...Якшо так легко можна заразитися,над тим має боти контроль,у зубного,у парехмахера(тоже еннов машинков,сто люди постриже,потом удкіть перхоть,короста і лишай у людей)))))

С
Споглядач

На превеликий жаль - це правда. І дійсно про цю проблему варто та необхідно говорити. Особисто знаю 3 людей, які після хірургічних втручань, через 3-4 тижні мали позитивні результати на гепатит С.

К
ка

а як уберегтися коли операція?? нереально

Читайте також