Молодий закарпатець на мотоциклі влетів у бетонну огорожу, загинув 15-річний пасажир (ФОТО)

18
2

Аварія сталась вчора, близько 19:45 години в Іршаві. 23-річного водія затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У Головному управлінні Національної поліції Закарпаття .зазначають, на місце прибули слідчі, які попередньо встановили, що 23-річний житель села Ільниця, на мотоциклі Gеоn, перетнув зустрічну смугу руху, виїхав на тротуар та допустив зіткнення з бетонною огорожею.

15-річний пасажир, який перебував без захисного шолома, отримав тілесні ушкодження від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги. До лікарні з тілесними ушкодженнями було доставлено і водія мотоцикла.

З'ясувалось, що молодий чоловік був п'яний. У його крові виявлено 1,7 проміле алкоголю.

Наразі 23-річного водія затримано, йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 286-1 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Відповідно до санкції статті затриманому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
Бачі

Та при чому тут правила) 2 проміле у крові, даколи і пішком у такому стані мош розбитися

M
McMurphy

Чергова тупа смерть невихованих селян. Скільки ще мають селяни похоронити людей поки не навчаться ПДР

Читайте також