МОН роз'яснило, як працюватимуть школи під час тривоги та хто відповідає за безпеку

14
1

Відповідна норма передбачена рекомендаціями Міністерства освіти і науки щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року.

Згідно з рекомендаціями МОН, в школах зобов'язані переривати освітній процес у разі включення сигналу «Повітряна тривога» або інших сигналів оповіщення.

При включенні сигналу тривоги всі учасники освітнього процесу повинні будуть організовано прослідувати до захисних споруд та перебувати в них до завершення тривоги.

У відомстві зазначають, що навчання може завершуватися в укритті, а після відбою тривоги учасники можуть повернутися до приміщення закладу освіти та продовжити процес навчання з урахуванням необхідного корегування.

В Міносвіти наголосили, що персональна відповідальність за організацію безпечних умов для здобувачів освіти та всіх працівників покладена на керівників закладів освіти.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Людмила

Для чого нам потрібні міністри й прилеглі до них, якщо вся відповідальність на керівниках та вчителях??? Як завжди, особи із піднебесної здатні одержувати та відмивати кошти, а відповідальність на простому грішному!!! Для того щоб створити такі умови як вимагають потрібні кошти, а їх не виділяють. Міністри, спустіться на землю!

Читайте також