Монах з Почаївської лаври помер від коронавірусу

5
16

Монах з Почаївської лаври з підозрою на COVID-19 госпіталізували у Києві.

Як повідомляє "Українська правда", померлий – киянин, він приїхав з Тернопільщини у столицю, тут йому стало зле. Монаха забрала "швидка", і в нього довго була висока температура. ПЛР-тест підтвердив у нього коронавірус.

Монах перебував у лікарні понад тиждень. Мав підтверджений діагноз на COVID-19 і супутні захворювання.

Наразі відомо, що померлому було 40 років, він мав цукровий діабет.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що 12 квітня помер насельник Києво-Печерської Лаври 73-річний архімандрит Нектарій (в миру – Коваленко Олександр Андрійович) та 47-річний ієродиякон Наум. В обох підтвердили коронавірус.

Також відомо, що у намісника лаври Павла діагностували коронавірус. Джерела УП у столичній владі повідомили, що стан митрополита Павла не важкий. Йому зробили ПЦР-тест, який підтвердив у служителя коронавірус.

Коментарі

Л
Леся

Зря лоб розшибав стільки років

Е
Епіфан

Всіх їх то має настигнути, чорти в ризах...

ПВ
П. В.

Підтримую коментарі, треба зупинити тих священників якщо в нас сбу нема, простій людині видно , що попи воду мутять, хай ідуть на Росію і там моляться з рана до ночі і іхніх вірян збирають хай би були здорові

ПВ
Петро Васильович

Се якийсь церковний сайт чи що?

М
Москаль

Катрі нашє папи ешо останктся жєві, всьо равно бубут по паслєднєго службу вєсти і людей собирати побоььше

ВП
Василина Петрівна

Туй лем я можу боти бабов базарнов а ви нєт! Царствіє небесноє архімандриту Лимонадію...

ВП
Василина Петрівна

Ну шо брихачі, читайте! Баби базарні а не інформаційний сайт!!! https://news.church.ua/2020/04/14/u-pochajivskij-lavri-sprostuvali-informaciyu-pro-smert-naselnika/

З
Золію

Та не читай, нашо сюди заходиш кіть дебілиний

ВТ
Вася то діагноз

Вася, ти шо гоніш?! Як мені первірити інформацію? Пітйи та укопати бідолагу та провести тест? Ваш головний мракобіс філарет каже шо коронавірус то є кара за лгбт, то виходить цей монах, дуректор лаври і куча хворих попиків - гоміки. Так?

В
Василь

Не судіть і не судимі будете. Не все вірте що пишуть а провіряйте інфомацію

У
Україна

А що , віра їхня .... не спасла ? Ні мощі , так званих святош, ні картинки -образи, ні фігурки з латуні , ні інша культова хрень ? А молитви "пЄдіків в рясах" ?

Ю
Юлія

Якби монах був в лікарні понад неділю з підтвердженим коронавірусом, ви б про це написали б вже зразу в той же день. Ви ще заплуталися. Монах з Почаївської Лаври чи киянин, який повернуся в Тернопільщини? В цих двух висловах є різниця! Напишіть хочаб раз вже достовірну інформацію, а не три і більше різних версій!

С
Свідомий

Слабо молився

1
1257

У Вас іншої теми немає, лише церковні? Подивимося, коли закінчиться карантин і почнеться калапс економіки, тоже про монахів будете писати? Вам шо заїло... Якісь церковні ненависники!!!! Багато простих людей помирає на Закарпатті, правди не пишуть, а вони цекрвами та монахами ся журять!

П
Пудгоряна

Шо творитися на них? Написали шо в Києві монах умер од віруса, а всі пишуть ош проходив 2 тести і два були негативні. Брехачі нещасні. Панікьори, побив би їх коронавірус, то бим ся насміяв.

З
Золій

Яке відношення має Почаївська Лавра до місцевого сайту міста Мукачева? Дибільний сайт перетворився в «Християнський вісник». Ганьба!

Читайте також