Мошак запросив міністра Балогу в Партію регіонів

27
4

Політик, який напередодні минулих президентських виборів жорстко критикував команду Єдиного Центру, днями в інтерв'ю Закарпатським новинам дуже компліментарно відгукнувся про її лідера та підтвердив власну участь у майбутній парламентській кампанії.

На запитання журналістів про те, що, мовляв, Єдиний Центр та Партія регіонів поділили між собою всі шість округів на Закарпатті, Сергій Мошак відповів:

- Я не коментуватиму жодних чуток, пліток чи сумнівних повідомлень. Щодо протистояння ЄЦ та ПР, то це у нашому краї було завжди. Я поважаю Віктора Івановича Балогу як професіонала та політика, я високо оцінюю його здібності, як керівника. Я впевнений, що його, як людину розумну та досвідчену, могли б прийняти до лав Партії Регіонів. Більше з цього приводу нічого сказати не можу.

З приводу власної участі у виборах політик сказав 100% «так» і уточнив від якого округу:

- Наша політична сила прийняла рішення готувати кандидатів на всі шість округів. Тож, я, як народний депутат, однозначно йтиму на ці вибори. Найближче для мене, звичайно, мій рідний округ, до якого входять Перечин, Великий Березний, Воловець, Міжгір’я та Свалява. Втім, якщо партія прийме відповідне рішення, то я можу також балотуватися від Ужгорода та Ужгородського району.

 
Невдовзі читайте розлогий матеріал про кандидатів від Закарпатті на виборах 2012 року.

Коментарі

N
nixto

davno pora Balozi do Xama peednatesh!!!

ОП
Олег Полажинец

Здравствуй те! И снова с вами известный автомобильный автожурналист и мыслитель из Мукачево, а также русин и специалист на все руки - Олежка Полажинец. Получаю много запросов от фанатов моего творчества, в основном девушек, где они просят опубликовать мою фотографию. Вот моя фотография, 20-ти летней давности: http://s3.images.drive2.ru/car.journal.photos/x6/0400/000/000/26e/673/88ce783f337c6a8c-large.jpg

В
Варышськый

Серед Ужгородських Регіоналів є більш достойніші кандидатури як Мошак, за якого у Раді й чути не було. Якщо го не люблять свої Перечинці, у нас своїх у Ужгороді хватає, то може партія рішить так що Мошак Мукачівщину ощасливить. Уже бов там мером Перечинський Опачко.

П
Перечинський

Так він, крім того що до рук придбав від громади місцевий кінотеатр, нічого для рідного села не зробив, кусок бинту амбулаторії не придбав,просту горочку в сільський садик діточкам не подарував. Депутатом би хотів бути, ще й Балогу повчає. Ми раді що заговорив про Ужгородський округ, буде краще якщо Ужгородців й "Ощасливить".

Читайте також